yasminaydn emosduygos yok bırakmıştım akışına hiç beklemediğim anda oldu be benim bebeğim şuanda doğdu 6 buçuk aylık 😍
emosduygos iremykn ben 3 gün önce awox ve innovita yaptım sayfamda var canm ama adet olacak gibi ağrım da var bugün baya o yüzden emin olamıyorum korkuyorum da
emosduygos iremykn erken gebelik yaptım canm hatta ilk yaptığım attım yokt sonra baktım var hepsinde çok azda olsa silik çıktı ama adet ağrım da var testim kalmadı ovulasyon yapaym dedim bugün yaptım hepsi böyle koyu
iremykn emosduygos Adet ağrısı dediğin şey belki yerleşmedir gebeler daha iyi bilir canım herkeste belirti çok farklı oluyor benimde karnımda sancılar oluyor da ovülasyona umutlanmak istemiyorum sadece merak ediyorum böyle yaşayan var mı diye 🥹
emosduygos iremykn bende merak ediyorum canm daha önce hiç kalmadığım için gebe anlayamıyorum da herkes olma ihtimali yüksek diyor sennde olma ihtimali yüksek bence çok koyu ben daha önce adete yakın yapmıştım ovulasyon testi aşırı silikti bunlar pik resmen
iremykn emosduygos ben bu ay ilk kez ovülasyon kullandım hiç bilmiyorum adete yakın nasıl olacaksınız ha birde pcosum ondan da umudum az ama inşallah gebeyizdir 🤭🥹🥹
emosduygos Tortilla canım peki daha önce hiç gebelik yaşamadığım için bilmiyorum adet olacak gibi ağrım var bugün gebelikte böyle bişey olabilir mi
sndnkr emosduygos iremykn merhaba bende pcosum adetime 3 gün var benimde ovülasyonda seninki gibi ikiside kopkoyu çıkıyor sen hamilemisin şuan
Beyzanurgg emosduygos ovulasyon testi hakkında bilgim yok yorum yapamam ama hamile olduğumda çok adet ağrım vardı kötüydüm adet olacağım sanmıştım ama bebek oluşmaya başladığı için rahimde büyüyormuş bu yüzden ağrın olmuştur demişti doktorum