Tortilla emosduygos hamılesın bence. Bende beta 1100 cıktı evde cok vardı deneyım dedım nasıl cıkıyor diye aynı boyle cıktı.
emosduygos Tortilla yaa inşallah canım ama adet olacak gibi ağrım da var niye böyle koyu çıkar adete yakın lh hormonu bu kadar artması normal mi hiç bilmiyorum
gamzee7 emosduygos lh ve beta hormonu birbirine çok benziyormuş ovülasyon testi bu iki hormonu karıştırabiliyormuş adet belirtileri ile gebelik belirtileri birbirine çok benzer 😘Sağol kuzum inşallah sende hamilesindir 💕
Gozdeeb emosduygos ben yapmadim ama hamilelilte LH testi sende ciktigi gibi cikiyormus. Alabiliyorsan hemen gebelik testi al yap. Hem erken hem normal test al. Garanti olsun. Hayirli haberlerini bekliyorum
yasminaydn emosduygos hamilesin bence ben de de bütün belirtiler vardı adet olacağım sanıyordum eşim test aldı yap demişti bekledim testi yapıp negatif diye çöpe attım sonra başka, bir şey atacaktım çöpe bi baktım ki çizgi iki olmuş
emosduygos Tortilla canım peki daha önce hiç gebelik yaşamadığım için bilmiyorum adet olacak gibi ağrım var bugün gebelikte böyle bişey olabilir mi