Ruyam34 melissannesi 36+2 deyim bi kaç gündür belimde bi ağrı var ayağımda vuruyor yürürken aşağı da sanki baskı başladı gibi hissediyorum . Son gün 8 Nisa’n gözüküyor gerisi sancı ne zaman olursa sanırım.
Htccprz melissannesi tam 36 yiz biz canım.basindan beri ters duruyor kızım hala dönmedi şuanda sezeryan gibi görünüyor son ana kadar suyu yetene kadar bekliycez dedi doktorum ama suyu da çok çok değil dedi.hareketleri de eskiye göre az,zaten çok hareketli bi bebek değildi ama son haftalarda yavaşladı.coknheyecanli ve endişeliyim çok az kaldı sağ salim gelsinler inşallah kuzucuklarimiz
Damla21koksal melissannesi 36+1iz normal.dogum istiyorum insallah bakalim çok baskı var aşağıya indi sanki iyce sizin nasıl?
Hacer61 Ben 36+0 im yarın kontrolüm var bakalım neler söyleyecek doktorum ama bu hafta itibari ile ciddi anlamda zorlanmaya başladım sanki bebek asagi baski yapiyor ve karnim sertlesiyor
Fison Hacer61 benimde çok sertleşiyor nefes darlığı da yaşıyorum sizde de bu problem var mı ve bebeğim az hareket ediyor sizinki de öyle mi
melissannesi Hacer61 bende 36+2 deyim Aynı şekilde gercekten cok zorlanıyorum oturamıyorum ayaktada cok duramıyorum🥴 Henğz doğumda belli değil ne olacagım
melissannesi Hacer61 Dr a gittin mi ne söyledi kilosu ne kadar olmuş ben 37 de gidicem çok merak ediyorum ne kadar oldugunu
melissannesi Hero Banada sezeryan gbi gözüküyor dedi bebeğim dönmemiş ters duruşda halen. Ay tarih verirse cok heycanlanacam. Sanada bol şifa şimdiden👶🏻❣️🤲🏻
Htccprz Hero Benim de normal takvime göre 10 nisan görünüyordu ama bebeğim ters olduğu için sezeryan gibi duruyor şimdilik 36+0iz biz de 25 mart erken değil mi gelişi için yaa 😏kilosu falan kaç.bana da bugün yarın verir tarih korkuyorum ben gelişimini tamamlamadan gelicek diye.bir de hareketleri nasıl sizin bizimki azaldı
Hacer61 Fison nefes darlığı ve karın sertleşmesi fazlası ile var bende de artık ciddi anlamda sıkıntı yaşıyorum yatarken kalkarken.bebegin hareketlerini doktorun ile paylaş bence çünkü neye göre ve ne kadar az benim anlamam sıkıntı ama büyüdüğü için eskisi kadar çok hareket etmez
melissannesi Fison Nefes darlığı bendede oluyor büyüdüğü için baskı yapıyor ciğerlere. Hareketleri dikkatli takip et ama artık cokda haraket edecek yeri kalmadı bence
Htccprz Fison Benim bebeğim de az hareket ediyor suyu çok çok bol değil dedi doktorum cuma kontrolüm var nst var ozmn sorucam doktora sıkıntı mı diye
Edssm Hacer61 ya benimki aksine bugünlerde daha da çok hareketleri bende şaşkınlık içerisindeyim yeri dalacağına az hareket edeceğine daha da çok tepiniyo yaramaz
Hacer61 Edssm hareketleri artık çok daha net hele göbek deliğine yakın yerlere bi yerini dayıyor ki ben de kafayı yiyorum yarın ki kontrolünü cik merak ediyorum nstye baglanacagim ınslalah hepimiz zamanında hayirla güzel doğumlar yapariz
Htccprz melissannesi benimki de ters yaa bi dönmedi inatçı kız hala bekliyorum belki döner diye ama ümidim kalmadı.harekeyleti de azaldı gün vericek galiba artik çok heyecanlı ve endiseliyim😏
Hacer61 melissannesi gittim çatı muaynesi oldum ve normal doğum için catim aşırı darmış bu yüzden 1 nisan sezeryan tarihi verildi kilosu 3200 civarıymış
melissannesi Ruyam34 Benimde 9 Nisan gözüküyor ama dr mart sonu gibi gelenilir dedi. Ve bebeğim çok aşagıda sanki pıt diye çıkıverecek haraketlerm kısıtlandı eğilemiyorum bile. Hayırlısıyla gelse🤲🏻☺️
Ruyam34 melissannesi bende mart sonu gelir die düşünüyorum başı aşağıda zaten bi kal gündür de belime vuruyor ağrı çömelirken kafasına sanki değiyor gibiyim yawrum benim ya bakalım hayırlısı ne zaman gelecek :) benim 32 . Haftadan beri Doğum pozisyonunda
melissannesi Ruyam34 Ne mutlu sanırım seninki normal gelecek inş benmde sancıyla falan döner , normal doğum çok sağlıklı hayırlısı inş bi an önce kavuşalım bebişlere🤲🏻👶🏻
Nidaaa3441 Bizde 36 olduk karın sertleşmesi bir yerde toplanması arttı nefes anlamıyorum o süreçte özellikle geceleri öyle sıfır uyku 😑 cuma kontrolümüz var ne diyeceğini çok merak ediyorum doktorumun
ilaydaad23 Bizde 36+1iz 27 maet sezeryan gunumuz 🤗 Ayaklarda şişme, yorgunluk, eller de uyuşma oluyor olsun artik oğluşum iyi olsun da saglikla alalim hepimiz inşallah kucagimiza 🙏🤗