defne157 canan0435 evet ya ben şuan 25 haftalık hamileyim ilk başlarda bol bol ayran içiyordum canım çok cekiyordu ama şuan ayrani görünce bı midem bulanıyor😀 canım aşırı tatlı şeyler çekiyor hiç eşki şeyler istemiyor ilk kızma hamileyken aşırı derecede eşki yerdim bu hamilelik de ise bulantım hiç olmadı şimdiye kadar iki kere kustum aşırı enerjiliyim arada mide yanması ve sırt ağrım var sadece cinsiyetimiz kız dedi doktor
snlk94 Es07 kızımda böyle uyku ve mide bulantısı çok yaşamıştım bu hamileliğimde çok fazla yaşamıyorum uyku halini ve aşırı ekşi yiyorum ben de ekşi şeyler çok hoşuma gidiyor😊
1Ali Oğlumda belirtilerim- mide bulantısı, sivilcelenme, tatlı aşerme(tatlıyla aram yoktur) sivri göbek bu şekilde
annebaliii zfrnemos bu ben erkek mı sızın aynı belırtıler var yemınle Benımkı ne kı bı bellı olsaydı Benımde artık😃
zfrnemos annebaliii hahahaha kac haftalıksın 😅 erkek bence daha zor oluyo ya ben bı mıde bulantısından cok cekıyorum bıde gaz sancısından
ebrudefnee Es07 evet benim ilk gebeliğimde ekşi istiyordu canım erik turşu felan tatlıya aşırı derecede düşkün olmama rağmen istemiyordu ama son haftalara doğru istiyordu kız bebekti şimdi 2. Hamileliğim bunda da aşırı tatlı istiyor canım bakalım cinsiyet ne olacak🌸
annebaliii zfrnemos Benım ıkıncı bu ılkı erkek onda da bu kadar varmıydı unuttum mu Bılemedım onda da çıkarıyordum ama bunda sudan bıle nefret eder oldum🥹dr bı kız dedı bı erkek bende anlamadım ne 14 olduk haftaya gtcem bı daha Allah ızın verırse
zfrnemos annebaliii ınsallah saglıklıca kucagınıza alırsınız umarım kızdır tabı saglıklı olsunda erkegın tadını tatmıssınız bıde kız evladın tadını tadın ıkısıde farklı duygular sonucda saglıklıca huzurluca alın kucagınıza 🥰🥰🖤
1oglanannesi beyzacck ben ıkıncı erkek bebeye hamıleyım galıba erkek bebek hıs edıyosunuz ıkı gebelıktede aynı olan şeyler bır üşüme ayakların buz gıbı olması bırde karın göbek bölgesınde tüylenme göbeyınden yukarıyo dogru çıktıysa erkek ıkısındede oyle oldu bende kız gebe karnı gordum göbeye kadar tuylenme oluyo 🫣 böyle bıde ekşiyi aşerdim hep acı fılan istedı canım
ebrudefnee Es07 evet bencede bazen aynı kişi 2 hamileliğinde cinsiyetleri aynı olsa bile belirtileri farklı olabiliyor
ebrudefnee Es07 aynen canım öyle benim bu gebeliğimde belirtilerim ilk gebeliğime göre farklı ama nedense cinsiyetleri aynı gibi geliyor 😅😅 aslında ben başından beri erkek hissediyordum ama son kontrolümde sanki kızmış gibi geldi
ebrudefnee Es07 benim içinde öyle tabiki sağlıklı olması🌸 belirtilerim farklı olunca ben erkek diye yorumlamıştım biraz ama ultrasonda kız gibi geldi onu belirtmek istedim yoksa kız erkek hiç fark etmez