ArelinAnnesi1 beyzacck oğlumda hiç midem yanmadı masela şuan kıza hamileyim sodayla yatıp kalkıyorum Oğlumda tatlı türü çok yerdim Kızda ilk zamanlar yerken bi tiksinti geliyordu
beyzacck Es07 Yaaa turşu suyu, salatalık turşusu falan benimde canım çeker ağzım sulandı :)) Ama gebe kalmadan öncede her şeye canı çeken birisi olduğum için ayırt edemiyorum :)
ArelinAnnesi1 beyzacck bende aynıyım anlamıyorum acaba aş ermek mi yoksa canımız ister die yemek mi die 🤣🤣
Cicilininkini beyzacck 5ay boyunca kusmalar buluantılarla cebellestim canım sadece baklava istedi tatlı istedi ne dısarı yemegi ne ev yemegi canım istemiyordu kokulara karsı hassasiyet olusmustu 16+2de ögrendim erkek bebek
Esma006 beyzacck her hamilelik kendine özeldir ama hiç ama hiç kusmadim, baş dönmesidir vs ağrısız sizisiz bel ağrısı oluyordu erkek bele vurur derler kız kasiga sol kasık ağrır ilk haftalarda ilk ekşi aserdim sonra tatlı cilt güzelliği saç parlakligi oldu
cutebabymomm beyzacck erkek belirtisi kız belirtisi diye bir şey yoktur inanmayın her bebek kendine özel hormonlar da
Slnn1122 beyzacck hiç uykum gelmedi ve hiç midem bulandı kendimi gayet enerjik hissettim kızım da böyle değildim hep midem bulanıyordu ve hep uykum geliyordu ve karnım bunda daha çok ağrıdı erkek olduğunu öğrendim dün
izmir3505 Ben fetal dna ile öğrendim 11. Haftada o zamana kadar hep kız hissettim miğdem yanıyor kusuyorum bel ağrım var hep limonlu şeyler yiyordum tstlıdan miğdem bulanıyordu yüzük testi kız çin takvimi kız kese şekli kız ama cinsiyet erkek 😀😀
kaderkarabulut izmir3505 kese şekliniz neydi acaba bende bugün 9+2 kontrole gittim çok merak ediyorum cinsiyeti ama sanırım keseyle de alakası yok
aysegulykslll beyzacck her hamilelik farklı oluyor kızıma hamileyken cinsiyetini 21. Haftada öğrenebilmiştim. Mide bulantım asla geçmemişti yemek yiyemiyordum herşeyden tiksinmiştim. Şuan 16 haftalık hamileyim cinsiyetini 12 de gördük 13. Haftada netleştirdi doktorumuz erkek mide bulantım yok denecek kadar az oldu çok sık acıktım tatlı aşığı oldum fazla ayakta kalamıyorum tansiyonum düşüyor ve burun kanaması oldu bu hamileliğimde de.
canan0435 beyzacck Benimde şuan 15 haftalığız dün gittim kordonu bacak arasına çok yakın olduğu için anlayamadı doktor belirsiz şuan ve ayranı çok aşırı tüketiyorum çok canım çekiyo ayran sadece bu durumu yaşayan varmı acaba diyodum varmış demekki 😄
beyzacck canan0435 yaaa vallahi bi gün kahvaltıda kendime ayran yaptım içtim o derece ayranı çok seviyorum
defne157 canan0435 evet ya ben şuan 25 haftalık hamileyim ilk başlarda bol bol ayran içiyordum canım çok cekiyordu ama şuan ayrani görünce bı midem bulanıyor😀 canım aşırı tatlı şeyler çekiyor hiç eşki şeyler istemiyor ilk kızma hamileyken aşırı derecede eşki yerdim bu hamilelik de ise bulantım hiç olmadı şimdiye kadar iki kere kustum aşırı enerjiliyim arada mide yanması ve sırt ağrım var sadece cinsiyetimiz kız dedi doktor
aybike2212 beyzacck 18+2 haftalığız öğrendiğimden beri aşırı mide bulantım kusmam var canım eksi şeyler pek çekmiyor çektiyse 2 kere tatlı bir kere de ayva çekti herkes güzelleştin diyor bana da alnımda sivilcelenme oldu gibi geliyor Bir kızım var onda da aynı şekilde mide bulantısı kusma yaşadım ama 3 ayın sonunda geçti şimdi oğluma hamileyim hala geçmedi mide bulantılarım
begsimsek Bende koku hassasiyeti ve hafif bulantı olmuştu. Ama canım çok fazla tuz istiyodu ve biber turşusu 😅