yesildoga nidosh iyi denk gelmiş o zaman inşallah Allah gönlümüzden geçeni verir ve bebeklerimizi sağ salim kucağımıza alırız 🙂
sstk Ben de 2.ssvdmi bekliyorum inşallah 25.haftamdayım 5kg aldım 2 gebeliğimde de 12 kg ile tamamlamıştım bunda da almam inşallah
ikinciyesekeranne nidosh ben de istiyorum tabi şuan 6 haftalık ama büyük ihtimalle olmaz. Çünkü daha şimdiden bacak kramplarım başladı, oğlumda son haftalarda kramplardan yürüyemedeiğim için sezaryen olmak zorunda kalmıştım
nidosh Srp53 siz rizede misiniz? Rize’de yok maalesef bu sebeple Trabzon medikale gidiyorum bir doktor yaptırıyor Trabzon’da da
Srp53 nidosh rizedeyim evet. Gebe değilim 1 sene önce Beril Gürlek ile doğum yaptım sezaryen ben de hiç duymamıştım ssvd yapan doktor o yüzden sordum aslında Beril hanım tecrübeli bir doktor yapıyor mudur risk alıyor mudur merak da ettim.
nidosh Srp53 Beril bende ışık yaktı aslında vajinal doğum yapabilirsin ama benim hastahanem buna uygun değil yeterli değil dedi ben de doktor aramaya başladım o şekilde Trabzon’da bir tane buldum Rize’de hiç yok maalesef
Visneliturtam2 nidosh yaa bende çok istedim ama evet rizede yok . Trabzon da ki doktorunuzun ismi ne acaba
Srp53 nidosh doğru evet şarda yaptırıyor doğumları alt yapısı yeterli bir hastane değil maalesef Trabzon’da hangi doktora gidiyorsunuz ? Ve ssvd için en az kaç yıl geçmeli ?
yahya2024 nidosh bende 27+2 bende bugün konuştum doktorumla. Bwnim bebiş doğana kadar tam 2 yıl olmuş olacak. Ama riskleeinden de bahsetti baya. Fiyatlardan aşrırı pahalıya. Kafama çok karışık
nidosh yahya2024 sezaryene göre daha mı pahalı. Her doğum yönteminin riskleri var Allah bizleri evlatlarınızı korusun. Ben de çok istiyorum inşallah sağlıkla nasip olur
nursemaa_1 nidosh bende istiyorum devlet yaparmi bilmiyorum özeller çok pahalı 14 haftalık olduk sezeryan istemiyorum nedense soğudum doğumun zorluğundan normal doğum daha az acı verecek gibi geliyor ve o hissi çok merak ediyorum bakalım nasıl olacak
nidosh nursemaa_1 benim bildiğim kadarıyla çoğu devlet hastahanesi yapmıyor Zeynep kamil yapıyor. Ankara Manisa’da yapılıyor bildiğim Kadarıyla ama başka şehirlerde de vardır. Siz hangi şehireesiniz
nidosh Visneliturtam2 medikal Karadeniz’de nebahat nuhoğlu. 2 hafta önce bir hastasına ssvd yaptırdı ben de bekliyorum inşallah nasip olur sağlıkla. Zaten Trabzon Rize bölgesinde bir bu doktor var doktor da iyi bence
nidosh Visneliturtam2 Srp53 https://www.instagram.com/birsezaryenhepsezaryendegildir?igsh=MXB5Y2xiMGM2a2Y4eg== Rize’de de varmış ssvd destekleyen. erkek diye onu elemiştim galiba. yıldırım Karaoğlan
nidosh Srp53 nebahat nuhoğlu var medikal Karadeniz’de. Ortalama 24 ay deniyor bazı doktorlar daha düşük de kabul ediyor ama ortalama 24 benim de 31 oldu
Visneliturtam2 nidosh ne güzel bende rizedeyim ama Trabzon biraz uzak geldi bana doğum sonrası da kontrolleri falan derken . Ücret konuştunuz mu fiyatları nasıl
Srp53 nidosh duydum o doktoru evet. Yani daha alt yapısı sağlam bir hastane tabii inşallah sıkıntısız atlatırsınız. Gerçi benim sezaryenim zor geçmemişti kendim istemiştim sezaryeni ama yine de ameliyat fikri eğer nasip olursa bir sonrakinde korkutucu geliyor.
yahya2024 nidosh tabi evet daha pahalı sezeryan 60 bin mesela ssvd 97 buçuk .😒acaba denememizi mi istemiyorlar bilmiyorum ki neden öyle . Birde 15 bin ekstra doktor çağırma derken 110 bini geçiyor
nidosh Srp53 benim de ilk sezaryenim zor olmadı ama kendim seçmemiştim yine de tekrar olmasını istemiyorum yaraları iyileşti sonuçta
nidosh Srp53 https://www.instagram.com/birsezaryenhepsezaryendegildir?igsh=MXB5Y2xiMGM2a2Y4eg== Rize’de de varmış ssvd destekleyen. erkek diye onu elemiştim galiba
nidosh nursemaa_1 Adana’da yapılıyor sanırım ama Antep’e bakmak lazım. Bir sezaryen hep sezaryen değildir sayfası var ben de oradan buldum doktorumu
nidosh Visneliturtam2 40 dedi sezaryene normale 35 dedi. Belki sizin zamanınızda yaygınlaşır benim de ilk sezaryenim çok zor olmadı ama iyileşti sonuçta tekrar bir ameliyat geçirmek istemiyorum ciddi bir şey ameliyat sonuçta