Cimcime30 Kızlar günaydın saat sekızde test yaptım negatıf dedım koydum ama bır saat sonra Cızgı çıkmış anlamadım
edanursk Cimcime30 benimde aynı olmuştu awoxda 20 dk sonra falan çıkıyodu sonradan ilk beş dk’da çıkmaya başladı
Busranur_mnts Cimcime30 3. Resimde gölge gibi var elinde test varsa ysrın yine yap 10 dk başında dur gerisi kuruma olabilir ama ben awoxta kuruma görmedin negatif olan saatler sonra da negatifti
GirlandBoy_Mom Cimcime30 awox ile öğrenmiştim oğlumu canım varsa vardır yoksa yalancı çizgi çıkaracağını sanmıyorum çünkü hem kızımda hemde oğlumda kaç kez kullandım ve oğlumu 17 ile öğrenmiştim sayfamda var o test bulursam atacağım
Sukrano Cimcime30 awox hiç yapamadım ama days doctor ve prodoctor beni yanılttı sayfamda fotoğraflar da var
Papl Cimcime30 ben hep awox kullanırım hiç böyle bişey başıma gelmedi canım aynı markadan 2 gün sonra bir daha yap bence gebe olabilirsin
Sukrano Bu testler geçen ay beni çok yanılttı o yüzden güvenemiyorum çok yalancı pozitif vermişti bana inşallah sizin vardır ama
edanursk Cimcime30 ahahha hayır tekrardan yaptın mı anlamında sordum aşkım😅 sen ne yap biliyo musun yarın sabah ilk ıdrarla tekrardan yap ama hemen bırakma bi 10 dk bekle testi de at bakalım 💋
Cimcime30 edanursk yapmadım yarın bakayım cnm ılk ıkı Resım beş dk da cekılen baksana adaşım goruyomusun
edanursk Cimcime30 ben görüyorum sen hamilesin test bozuk değilse eğer daha çok erken şu an değerin daha 20 falandır. Bak ben sana değerim 69 ken ki testimin fotosunu atayım
Cimcime30 Busranur_mnts ıste ılk resımde ben gölge gördüm ama negatıf dedım bır saat sonra baktım şokmolduk ben de duymadım ama bılmıyorum