LadyX Busranur_mnts yaaa ben de senin gibiyim 🥲 yağlı boya bile yapıyordum bir zamanlar aah ahh. Fotoları varsa atmanı bekliyorum
Busranur_mnts LadyX telefondan sildim çoğu foroğrafı ya bulamam şimdi 😅 uğraşırız yine bi qra inşallah insana iyi geliyor sevdiği şeyleri yapmak
annekiz6141 LadyX sabah o kadar çok aradım kı hatta instagram dan baktım yaptıklarımı attıgım fotolar hep tek kullanımlıkmıs atmısım öyle sımdı evde de degılım dur bakım annemde nişan susum varsa atarım 🙊🙊😅
bsrbrkysr184_ LadyX son zamanlar da hiç bi hobim kalmamış 😱 sadece ara ara kitap okumaya fırsatım oluyor 🫠 
sym_yc LadyX  Amugrumi ve Nakışlar 😍 kasnakları daha yapmadım fikir amaçlı belirledim çocukların doğumuna kadar yapıcam inşaAllah🫠
Glhayat_54 LadyX 😂😂 biz ürünü yani vazoyu,tabağı seramikçilerden hazır alıp üzerindeki çini desenini çizip ,boyamasını yapıyoruz çamur işi cok pis şekil vermeside zor.. Boyama olarak katılırsanız kurslara daha güzel gecer severek yaparsınız.
_kbra__kbra_ Maşallah ne kadar beceriklisiniz bayanlar keşke bende Amigurumi örebilsem ya örgü örsem çok isterdim malesef benm hiçbir konuda hiçbir becerim yok hevesimde yok 😞
LadyX _kbra__kbra_ herkes çok becerikli onu ben de fark ettim ve bir aydınlanma yaşadım ben beceriksizim 😂
osimdiannee LadyX tünaydınlar. Evliykende bekarken de çocuklu ikende çocuksuz ikende tek hobim UYUMAK 🤣🤣🤣
daisy__ LadyX kız normalde huyum değildir de bu aralar gıcıklgına adamı darlıyorum bildigin evin şurası bozuldu burası bozuldu biraz tribe girsin diye bazen onla uğraşıyorum saçın olmamış dökülüyor sanki beyazların var her gün böyle gidiyorum adam bıktı😅😅