gndm Kızlar dün test yaptım beta 29 çıktı, doktor 2 gün sonra tekrar kan istedi yükseliyor mu diye, yarın tekrar verecem sanırım geç döllenme olmuş o yüzden düşük olduğunu belirtti,ilk gebeliğimde öyle bişi yaşamamıştım . bu durumu yaşayan var mı acaba ,
begm07 gndm hatta adetimin artık 40. Gününde kan testi verdiğimde 24 çıkmıştı sonra 75 sonra 200 derken yükseldi
esrayvz25 gndm merhaba benimde geç döllenme normalde 8 haftalık bugün gittiğimde 6+5 haftalık dedi doktor
gamzee7 gndm ben 29 Aralıkta adete 2 gün kala 12 ile öğrendim 31 aralıkta 68 gördüm daha da kan vermedim doktor için bekliyorum sanırım benimkide geç döllenme son adet 26 Kasım 6+1 ilişki tarihime göre 3+3
begm07 İki gebeliğimde de yaşadım geç döllenme doktor adet tarihini değiştiriyor bebeğin gelişimine göre canım. 2. Gebeliğimde şuan 27 haftalığım döngünün 30. Gününde yani adet olmam gereken günde yumurtlama yaşamışım. Şuan benim tarihime göre 29 haftalık ama geç döllenme olduğu için 27. Haftandayım doktorum tarih değiştirdi çok normal yani geriden gelme ya da gelişimde bi sıkıntı olan bi durum değil
Kubra381 begm07 bişey sorabilir miyim ilaç mı kullanmıştınız Femara letu Klomen gibi Ben bu ay Femara kullandım döngünün 36.günü kan testi yaptırdım <2.30 çıktı değer Adet olmadım bazı belirtiler de var döngünün 27.günü uzayan bi akıntım gelmişti birliktelikte oldu o gün Acaba o gün yumurtlama günüm müydü o günse kan testi erken mi olmuş
gndm Kubra381 hayır ilaç kullanmadım geç döllenme olmuş dedi doktor normalde 5 ocakta regl olmam gerekiyordu. 30 31 Aralık benim döllenme olmuş. O yüzden sadece kan da çıktı. Ocak 21 de tekrar gidip kese oluşmuşsa görecez inşallah
gebelk gndm benmde 4 ümde olmam gerekiyordu 6 sında idrar testim negatif cıktı hala regl olmadım duphaston kullamnmstım bu ay bide, simdi kan versem varsa cıkar mı acaba
sirius8 gndm bu hamileliğim geç döllenme oldu ama bi süre sonra o 1 haftalık açığı kapattı şuan son adet tarihime göre ilerliyor
Kubra381 gndm anladım teşekkürler Benim 40.gün oldu adet olmadım 36.gün kan testi yaptırdım <2.30 çıktı sonuç
gebelk gndm bugün yaptırıcam insallah , bu ay o kadar insan gecikme yaşamış ki noluyo diyorum ama ben duphaston kullandıgım icin ayrıca tedirgin oldum