annebaliii limonunannesiii kardesımde gttı bı dönem ona sonra alı acara gectı bebekte gelısım gerılıgı oldugu ıcın ama baya memnundu bende cınsıyet öğrenmek için randevu almıştım ıptal olmuş yine alacam erken soylermıs o😃
28nisan zlpfds şu an kaçıncı haftanız ? Ben 28.haftamda iğne yaptıracağım için özellikle çağırdı 2 gün önce randevu açılmıştı aldım hemen 2 hafta sonrasına
Cinarsaitinannesi annebaliii bana 14 haftalık söyledi kız bebek güvenemedim yanlış falan görmüştür diye ama doğru bildi
zlpfds 28nisan 33+6yım bugün ama demekki gerek duymamış dedim kendimce sormadı da nst bağlandın mı diye forumdaki diğer arkadaşlardan da 35-36.haftalarda bağlananlar olunca bir rahatlamıştım
limonunannesiii Ozgulkcr01 dikise zarar vermeyecek sekilde bastiriyorlar sanirim iceride parca ya da kan pihtisi kalmasin ciksin diye ve kanama kontoru icin bunu yapiyorlar.
annebaliii limonunannesiii yaaa ınsallah bu hafta acar bı daha randevu erkek mıydı bebegınız yoksa kızı da hemen bıldı mı
fgormez Sağlıkla büyütün bebişinizi🥰çok güzel detaylı anlatmışsınız bende şehir hast. gidiyorum bülent beyi düşünüyorum doğum için,ilk sezaryenim acil olduğu için herşey hızlı olmuştu bu bilgiler çok faydalı oldu teşekkür ederim kendi adıma😊
limonunannesiii annebaliii Erkek bebek dedigi gibi de oldu ben erken diye emin olamamistim ama dedigi gibi oldu
Leylayaman yvzslmvekrdsi çok şükür oldu Allah herkesin yavrusunu sağ sağlim kucağına versin inşallah öncesinde gereksiz kaygılanmışım insanın tek düşündüğü şey yavrusu oluyormuş
28nisan zlpfds o zaman doğrudur ben gebelik okulunda 30 dan sonra diye duymuştum her doktorun değişiyordur belkide
annebaliii limonunannesiii Kiz erkeği bılmeye ne var bende nette göre göre burda us resjmlerıne baka baka 12 de bu erkek diyorum ama kiz zorrrr😃😃 Benım dr bana 10 da erkek 12 de Kız dedı Bülent’i bekliyorum simdı 15 de falan gıdeyım bakalım o ne diyecek 😄