nuriyegcl LadyX ayy en zor olan seçimi en başta aradan çıkarmışsınız ne güzel benim araba sona kaldı her gün fikrim degişiyor 😂🤭
LadyX nuriyegcl ahahaha eşim çok hevesliydi bebek arabasına canım biz büyüklerden başladık bebek arabası, park yatak, küvet vs
nuriyegcl babyhm0 biberonun ucunun iç yapısında sanırsam tam bilmiyorum yeşil bi kısım oluyor benimki de ondan değil etkisi fark edilebilir derecede mi merak ediyorum açıkcası
3kedili2bebekli babyhm0 yoğun kosturmacali ama belli bir zamandan sonra çok eğlenceli 2 yasindalar baya kolay artık yemeklerini kendi yiyorlar tuvalet eğitimi de tamam konuşma başladıkça ağlamalar azaldı her şey yoluna giriyor 😍
annekiz6141 babyhm0 kızımda zıbın ve patık olmuştu sonra toplu alışveriş yaptıydım 🙊🙊 ıkıncı gebelıgım buda kız kızımın kıyafetlerı duruyor bakıcam hangısı kötüyse yenilerini alırım şuan düşünmüyorum hıc 😄 ama benımde alacagım şey şu an biberon gibi 😄
bsrelif Hamile olduğumu öğrenmeden önce kardeşimle mağazada bu unicorn’u gördüm normalde böyle şeyleri almam erken diye ama içimden çok güçlü bir ses lütfen al dedi ve almıştım 1-2 hafta sonra da hamile olduğumu öğrendim