defnoloj bişi sorcam ben. Bende 2 yıl önce tsh yüksek çıktı. Sağlık ocağında kan verip. Özele muayeneye gidiyordum. İlaca 25 mg ile başladım. 2 hafta da bir takip edildim. Tekrar kan verdim sağlık ocağına. Doktorum ilaç yetersiz dedi. 50 ye çıkardı ilacı. 2 hafta sonra yine aynı. Sağlık ocağında değerim yüksek çıktı. Gittim. Yine ilacımı artırdı doktor. 4. Kan verip tekrar doktoruma gidince adam artık alla alla deyip. Yaa bide burda test verirmisin dedi. Tmm dedim verdim. 2 saat sonra sonuç 1.4 çıktı. İlk değerim 6 idi. Doktor direk ilacı kesti. Aşırı düştüğü için. 1 ay sonra tekrar kan vermeye gittim özele. 2 de kalmış. Arada kontrol ettirdim yine. Bu Bidaha başıma geldi. Kadın doğum doktorum bazı testler istiyordu. Sağlık ocağında verdim. Doktor emin olmadı testlerden. Dedi bana devlet hastanesinde yada burda ver tekrar. Tmm dedim. Araştırma hastaneinde kan verdim. Çok farklı çıktı sonuç. Kadın doğum doktorum ve dahiliye. Sağlık ocağında böyle sorunlar yaşıyoruz genellikle. Bozuk çıkıyor testler dediler. Bidaha oraya verme. Ya özelde yada devlete git ver dediler. Ben şimdi nasıl güvenip gidip tsh için test verip güveneyim