Seloloo derya1108 benim sağa yerleşmişti erkek derler diye duydum. Bende tuttu oğlum olacak inşallah 🥰🤲🏻
tugbaustuntas derya1108 benim hep solumda şimdi 33 haftayiz ayakları hala solda soldan atıyor hep tekmeleri kızım olacak inşallah🥹💗
derya1108 ezgi3452 Ruruu meryemkoc_ adl_12 Havin49_ teacher78 Adada tugbaustuntas tugbaustuntas Allah hepimizi bebeklerimize sağ salim kavuştursun sağlıklı olsunlar da 🤲
Adada derya1108 kızım oluyor sol tarafımda yatıyor ilk oğlum oldu 6 yıl önce sağ taraftaydı teorilere inanmam ama benim ki denk gelmiş :)
teacher78 Hangi taraftan yumurtladıysak o tarafa doğru yerleşiyor diye biliyorum, cinsiyetide sperm belirlediğine göre çok gerçeklik yok gibi. Ama inşallah gerçektir gjfjjf çünkü solumda ve kız olsun çok isterim bir oğlum var
Havin49_ derya1108 ilk oğlum hep sağdaydı şuan ikiz sağımda solumda dolu ama onlarda erkek alaksı yok yani
adl_12 derya1108 Ne derece doğru bilemiyorum ama benim ki tam tersi idi iki kızım var ikisini de çok yoğun şekilde sağ da hissettim.. öğrenmeden önce bile kaşığımın sağ tarafında batmalar oluyordu öğrendim hep sağda idi hatta ultrason da bile kesenin sağ tarafında idi iki kızımda.. Şuan mesela tam tersi sol da hissediyorum..
meryemkoc_ derya1108 ilk. Gebeligim de hep sağda hissettim oğlum oldu. Şuan hiç bişi hissetmiyorum sadece vajinal usg de doktor keseyim solda fark etti
atesvesu derya1108 2 tane kızım var üçüncü kızımı bekliyorum taaa hamile olduğumu bilmeden önce solda yanma ağrı oldu gebe olduğumu öğrendim o yanma sizi sol tarafımdan hiç eksik olmadı 12.haftada hareketlerini belli etmeye başladı toplanıyordu sol tarafimda şuan 24 haftalık olduk en çok sağda oynuyor 😂
dfnpnr derya1108 ikili test için gittiğimde sağdan döllenme olmuş dedi aa erkek diyorlar dedim öyle olursa kadın güldü erkek gerçekten çıktı tabi ne kadar doğru tartışılır 🙃
snlk94 dfnpnr bende keseyi görmeye gittiğmde doktor kese sağda şehir efsanesi derler sağda olursa erkek bebiş olur dedi 😃bende ilk defa doktorumdan duymuştum bizim bebiş daha 9 haftalık bakalım bizde tutacak mı🥰
mienhazelnut derya1108 kizlar 6 haftalik hamileyim hissedebilirmiyim sagda yada solda oldugunu ikinci hamileligim
derya1108 mienhazelnut Canım bende 6 haftalık hamileyim ağrılarım şu son zamanlarda sol tarafta daha çok oluyor bence hissedebiliriz ya 🥹