edanursk Bebek10 6+1 de kalp atışını duydum haftaya tekrar kontrole gidicem nasip olursa. Bulantım sadece akşamları oluyo henüz 1 kere küstüm fazla kusma yok. Aşırı derecede gögüs hassasiyeti vardı bu hafta biraz azaldı gibi bir de kasıklarım ağrırdı o da bu hafta azaldı 🌸
edanursk Bebek10 kabızlıktan ve Rahim genişliyor ondan da kasık ağrısı oluyo benimde aynı şekilde çünkü
cilekokulum00 sarebtl Bizde hemen hemen 8 haftalık olacaz iki üç güne ama hala bir kilo alamadım iştahım yok zor birşeyler yiyyorum oda az
aselimdurum Bebek10 ben bugün 8+2yim 7.haftamda göğüs hassasiyetim kasık ağrılarım vs bitti sabahları biraz açlık bulantısı oluyor onun dışında hamile değil gibiyim anlamadım en son 6+5te gitmiştim kalp atışını falan duymuştum bu ayın sonunda gideceğim bide
aselimdurum Bebek10 evet göğüs hassasiyetim de kalmadı göğüslerim hala dolgun büyüdüler ama hassasiyet yok
Alya16 sksjdndn yanlış anlama yazdığını bilmiyordum ama farklı ilaclarda var bence ya ondan dedim google baktım kullanılamaz diyor
yigitalparslan Bebek10 Cok kotu… Bulantı günün her saati sadece sabah degil. Migrenim var tansiyon hastasiyim geberiyorum agridan. Kasiklarim sanciyo özellikle sag tarafim. Ama gececek elbet..
Alya16 sedapink34 kabızlık için günde 2 tane kivi yiyorum kabızlığa çok iyiymiş araştırdımda bana çok iyi geliyor pazartesi doktora sorucam 2 tane yemek zararlımıdır diye
rozcans bugün tam 10. hafta, ikinci gebelik. henüz olumsuz bir etki yaşamıyorum çok şükür. belki kızımla uğraşmaktan anlayamıyorumdur:))
ipeksyy 8+3teyim acıktığım zaman midem bulanıyor, göğüs hassasiyetim var ve kasık ağrılarım sürüyor.7.haftamda kahverengi lekelenmem oldu progestan başladım gün içinde çok uykum geliyor sadece
meldts Bende berbat miğde bulantısı var sabah öğle akşam kusuyorum kabızlık ve göğüslerde şişlik büyüme var hatta süt geliyor az az 8+2 yiz