atesvesu Kızlar selam numune hastanesinde sezeryan olanlar deneyimlerini yazabilir mi memnun kaldınız mı genel mi oldunuz spinal mi
Ruyasekr2089 atesvesu şerife özlem hanıma gidiyorum şu an memnunum. Kısa süre içerisinde doğumum olacak inşallah doğumda da memnun kalırım
atesvesu Ruyasekr2089 inşallah Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin ben de üniversitede Nazan hanıma gidiyorum ama memnun değilim gibi her hafta değişiyor memnun kalıp kalmamam
Ruyasekr2089 atesvesu amin inşallah canım hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah. Ben özlem hanımdan çok memnunum sizde ona gidebilirsiniz. Kaç haftalık hamilesiniz?
atesvesu Less58 oooo maşallah haftaya bugün kucağında inşallah yavrun 🧿 Korksalta oluyor bitiyor canım herşey 1 günlük ağrı acı sonra geçiyor günden güne Rabbim sagklikli ağrısız sancısız kolay bir doğum nasip etsin 🤲💐
Ruyasekr2089 Less58 sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah🙏🏻 a siz memnunmusunuz kaçıncı haftada gün verdi size? Ben cuma günü gideceğim 35+3 oluyorum gün verir mi sizce banada
Sedamgoktug Less58 kaçıncı haftaya verdi gün devamlı Özlem hanimamami muayene oldunuz yoksa sonradan mı gittiniz
sukriyek Less58 özlem hocadan memnun musun? Doğumdan sonra da tecrübelerini yazabilir misin? Allah kolaylık versin