Fizikcifizik meleknsnsm bana bir hafta on gun denildi. Ben daha sonuc almadim sure dolmadı. Tavsiyem sabah 8 de orda olun. Baska testler icin gelenlerde oluyor. Kan sulandirici kullaniyor musunuz?
Yaradanisterse nurbeyzz merhaba Kayseri de fetal DNA testi güvenilir mi peki? Ve randevuyu kaç gün sonraya veriyorlar
lelesbaby__ Fizikcifizik merhabalar kayseri fakultede uaptirdiniz degil mi? hangi kromozom testlerini yaptilar kafam cok karisti ozellerle arada cok ciddi fiyat farki var bana da yardim i olabilir misiniz
nurbeyzz lelesbaby__ ben kayseride tıp fakültesinde yaptım bir sürü genetiğe bakıyorlar özellere boşa o kadar para vermeyin
nurbeyzz meleknsnsm üstleri okursanız orda detaylıca açıklamıştım tıo fakültesinin genetik bölümü ile görüşeceksiniz
Fizikcifizik gul_dmr evet ben testten once biraktim ama benim homozigot degil. Heterezigot. O nedenle bir gun ara verebiliyorum
Yaradanisterse nurbeyzz peki şehir dışından gitsem aynı gün test verebilir miyim yoksa randevu mu veriyorlar çok bekler miyim