2prensesannesiiii Ftma4 kilo vermeyi dene balım bende vermeye çalışıyorum şuan şekeri bıraktım kahvaltımı tam yapıyorum abur cubur tüketmiyorum bakalım işe yarar inşallah bide bitki çayı tüketiyorum kayısı ve papatya
3oglanannnesi 2prensesannesiiii ilk gebelikte çok zayıftıö 56 kiloyum 52 yi gördüm hamile kaldım diğerlerinde de aşırı yoktu kilo 7 8 kilo verdim kaldım amaç aslında vücutta ki depoları doldurup sağlıklı beslenmeye alışmak bütün hormonlar da düzeliyor o zmn kan vitamin herşey düzelmeli
2prensesannesiiii 3oglanannnesi evet kesinlikle ben kendime dikkat etmemişim son zamanlar dikkat edeceğim artık🙏🏻🥰
feslegen50 melismersin pcos olduğumu öğrendiğimden bu yana 14 kilo verdim bakalım azcik kilo vermek bile yumurtlamaya fayda ediyormuş
melismersin feslegen50 kesinlikle yani regli düzensizleri falan baya geçiyor. En azından bende öyle oldu. Ama yumurta sayımı kalitesi falanda önemli tabi.
feslegen50 melismersin benim reglim hep duzenliydi ama tabi düzenli olması yumurtalama olduğu anlamına gelmiyormus