busrax_ Busranur_mnts bende 5 gün bir kere içtim döngümün 9. Günü 13.3 mm çıktı yarın tekrar gideceğim inşallah büyümüştür 🥹
aynurr024 2prensesannesiiii evet sürekli kullandım çok da iyi geldi 21 gün kullandım 7 gün ara verdim sekizinci gün tekrar başladım hasta olsam dahi kullanmaya devam ettim canim
2prensesannesiiii aynurr024 benim 5 gün sabah akşam kullanmamı önermiş kullandım 5 gün sonra regl oldum 3. günümdeyim sonra regl 2. yarısı mı başlanılıyor
aynurr024 2prensesannesiiii ya tabi kişiden kişiye bunu farklı yönlendiriyorlar Ama dediğim gibi ben o şekilde kullandım dienille yi
2prenses_annesi04_ 2prensesannesiiii Merhaba benimde iki kızım var henüz 3. Düşünmüyorum ama adetlerim düzensiz olduğu için doktora gittim pcos demedi sadece sağ yumurtam biraz tembel dedi bunun için iki ay kadın doğum kontrol hapı verdi yazz diye şuan onu kullanıyorum bakalım süreç nasıl devam edecek
2prensesannesiiii 2prenses_annesi04_ ben kızıma gebe kaldığımda da dr bana sağdan gebe kalmışsın sol yumurtalıklar tembel demişti şimdi galiba sağlı sollu tembelleşti pcos çıktı başıma 3. düşünüyoruz bizde bu sene hakkımızda hayırlısı bakalım🙏🏻takipleşelim birbirimizden haberdar olalım benimde iki kızçem var 🥰🙏🏻
3oglanannnesi 2prensesannesiiii pcos la gebe kalmanın en kolay yolu spor diyet zayıfla vitaminleri tamamla ve kafaya takma 4. Ye hamileyim bu şekilde
2prensesannesiiii 3oglanannnesi maşallah çok kilom yok balım belden göbekten aldım biraz 2 kilo versem toparlar beni şekeri kestim kuenzim q10 aldık eşimle birlikte kullanacağız 🙏🏻
aleyka 2prensesannesiiii pcosum tiroit hastasıyım 3. Çocuğumu doğuracağım. Ve ilk çocuğum istiyerk diğer iki çocuğuma korunarak hamile kaldım. Rabbimin mucizesi başka bişey diyemiyorum. 🌸 biri 6 biri 4 biri de doğmak üzere. Sakın kafana takma ben hiç takmadım belki de ondan
2prensesannesiiii aleyka maşallah 🥰 darısı bana ben de çok takmıyorum ya şey olsa fena olmaz ama olmazsa da vardır rabbimin bi bildiği var çok şükür 2 tane diyorum rabbim 2 sinin duygusundan da nasip etsin isteyen herkese inşallah 🙏🏻
3oglanannnesi 2prensesannesiiii ilk gebelikte çok zayıftıö 56 kiloyum 52 yi gördüm hamile kaldım diğerlerinde de aşırı yoktu kilo 7 8 kilo verdim kaldım amaç aslında vücutta ki depoları doldurup sağlıklı beslenmeye alışmak bütün hormonlar da düzeliyor o zmn kan vitamin herşey düzelmeli
melismersin feslegen50 pcos olduğumu 13 yaşımda öğrendim. 32 yaşımdayım 13 yaşımda. Beri sürekli diyetle hareket ediyorum. Kilo çok önemli maalesef bu hastalıkta. Küçükken anneme doktorum bebek için baa deliceksiniz yine demişti ama 2. Ayda hamile kalabildim.
feslegen50 melismersin pcos olduğumu öğrendiğimden bu yana 14 kilo verdim bakalım azcik kilo vermek bile yumurtlamaya fayda ediyormuş
2prensesannesiiii Ftma4 kilo vermeyi dene balım bende vermeye çalışıyorum şuan şekeri bıraktım kahvaltımı tam yapıyorum abur cubur tüketmiyorum bakalım işe yarar inşallah bide bitki çayı tüketiyorum kayısı ve papatya