Cicilininkini ikiprensesannesi___ yerimden kalkmaya mecalim yok bulantı kusmalar basladı doktor yatıs önerdi 1hafta yatar cıkarım düzelirim sonra cıkar tek seferde alırım insallah herseyini 0dan baslıycam cünkü 😀😇
ikiprensesannesi___ deletedmom43191 kaynanam geldi biraz durum değerlendirmesi (dedikodu) yaptık çocuklari aldı gitti bende kaldıgım yerden devam edecem şimdi makineye atacakları ayırayım
ikiprensesannesi___ Mutlu_Bir_Anne3 çok teşekkür ederim😘💕 ay şimdiden yavaştan başlamanı tavsiye ederim sonra çok zor
Mutlu_Bir_Anne3 ikiprensesannesi___ Hergün çamaşır yıkanıyor, bebişinkine sıra gelemedi daha 😀 Aynen son haftalar daha zor, haftaya bir başlasam iyi olur.
ikiprensesannesi___ penbe_karisi oy hadi bakalım bende yapıyorum şimdi eksikleri kargolar gelince koyarım artık
ikiprensesannesi___ Zeynepefem 36+5 hayırrr erken değil başla erken diye diye bıraktım çok pişman oldum çok zor şimdi
deletedmom43191 ikiprensesannesi___ seni hastane çantası postuma etiketleyeyim mi orda neler lazim.hep var