ikiprensesannesi___ Busranur_mnts allah yardımcımız olsun kalk ağlama zırlama işini sonra yapacaz çok işimiz var çokkk
Busranur_mnts deletedmom43191 link de atıyorlar ben de atmıştım bişi olmadı da bakayım başlıktan sağol 🥰🥰
Cicilininkini ikiprensesannesi___ kac haftalıkdınn 🫣🫣 ♥️ ne mutlu basladın sen darısı bana bize isteyen herkese 🙏🏻
deletedmom43191 Cicilininkini sen tam vaktindesin @ikiprensesannesi___ arkadaşımız baya baya geç kaldi
ikiprensesannesi___ deletedmom43191 kaynanam geldi biraz durum değerlendirmesi (dedikodu) yaptık çocuklari aldı gitti bende kaldıgım yerden devam edecem şimdi makineye atacakları ayırayım
Mutlu_Bir_Anne3 ikiprensesannesi___ Ne kadar güzel 😍 sağlıkla tamamlayın, sağlıkla alın kucağınıza inşallah 🙏🏻 34.haftaya giriyoruz. Benim de hazırlamam lazım. İlkokula giden bir minnoşum var, o nedenle vakit bulamadım
ikiprensesannesi___ Mutlu_Bir_Anne3 çok teşekkür ederim😘💕 ay şimdiden yavaştan başlamanı tavsiye ederim sonra çok zor
ikiprensesannesi___ penbe_karisi oy hadi bakalım bende yapıyorum şimdi eksikleri kargolar gelince koyarım artık
ikiprensesannesi___ deletedmom43191 çok güzeller isteyecem bunları tamam pijamalar tamam 😍😍teşekkür ederim canım benim 😍😍😘😘
Busranur_mnts ikiprensesannesi___ ütülediklerimi şifonyere koydum askıya asılacakları astım yine bir sürü.iş vsr dnjdx
Zeynepefem ikiprensesannesi___ kacinci haftadasiniz ? Bende 32 deyim baslasam mi erken mi daha bilemedim
ikiprensesannesi___ Zeynepefem 36+5 hayırrr erken değil başla erken diye diye bıraktım çok pişman oldum çok zor şimdi