meryemkoc_ sevilaydag aynı haftadayiz bebeğin kalp atışını duydunuz mu ben daha görmedim inş haftaya cuma gidicem daha kalp atışı duymadık kese gözüktü 4 haftalikti
foolish meryemkoc_ canım ben yarın gideceğim 7+3 de doktorum duyarız dedi. 2 hafta önce gittiğimde çok kısık bi şekilde duymuştum yarın daha net duyulacağını söyledim doktorum seninki de duyulur bu hafta bence
sevilaydag meryemkoc_ benim ki de 7 haftalıktı gittim dinlemedik diğer hafta dinleriz dedi şuan sizin ki kaç haftalık
sevilaydag foolish hayırlı olsun ilk gebelikte öyle oluyor benim ki de 9 yıl aradan sonra oldu ilk kızım 9 yaşında inşallah sağ salim vaktinde kucağımıza alalım
yoncahan Herkese hayırlı olsun sağlıkla kolaylıkla gelsin bebişler inşallah. Bana da 40. Hafta 4 ağustos tahmini doğum gözüküyor fakat ben temmuzun 20/22 si gibi doğuracağımı hissediyorum🤭 10+3 şuan ♥️🪬
ferimahh @sevilaydag 8 benimki, bende başlamadım ama unisex zıbın falan alasım var 1-2 tane insan heves ediyor 😂😂
turefbetul msyy merhaba, dün gittim doktora, duydum, yerleşmiş, çok şükür her şey yolundaydı, 61 günlük şuan☺️
defne1907 Kahverengi akıntıların oluyodu arada bugün ise pembemsi bi akıntım oldu devamı gelmedi progeatan kullanıyorum zaten sizce sorun olur mu neden olmuş olabilir ilişki kaynaklı vs böyle olur mu
msyy defne1907 benimde en başlarda yoğun kahverengi akıntım vardı progestanda kullanmadım doktorlar normal yerleşme akıntısı demişti bir şey olacağını sanmıyorum
defne1907 msyy ayy inşallah teşekkür ederim bnde geçen gittim bi sorun gözükmüyordu ama bu sabah hafif pembe görünce korktum açıkcası