Aycicegim 30 Aralık 13.30 da transfer oldum dayanamadım Awox test yaptım şükürler olsun inşallah sağlıklı bir gebeliğim olur 🥰
Aycicegim Ztkn2 Allah razı olsun canım dileyen isteyen herkese nasip etsin inşallah ❤️ çift embriyo transfer oldum ikisi de kalitesi çok güzeldi
Aycicegim Ztkn2 2021 de dondurulan embriyolarımdı 3 tane çözdük ikisinin kalitesi çok güzel dedi numara olarak bilmiyorum bende sormadım
Xiremmx @Aycicegim ayyy çok sevindim canım aynı gün 1 saat önce transfer olmuşum senden ama benim bugün hala negatif maalesef sanırım yok belki 12. Gün pozitif olur diye düşünüyordum 😔 sağlıklı ilerlesin inşallah süreciniz hayırlısıyla kucağınıza alırsınız inşallah 🤲❤️
Aycicegim Xiremmx Canımmm çok teşekkür ederim Allah razı olsun Rabbim seni de sevindirsin inşallah ❤️ evet daha erken bence bekleyin hiç belli olmuyor inşallah pozitif alırsınız Allahın izniyle dualarım seninle 🌹❤️
buse76 hanega özelde yaptırırsan çift oluyor devlette 35 yaş üstü ben özelde yaptırdım tüp bebeği çift koyduk ama tek bebiş tutundu
Aycicegim hanega 33 yaşındayım ilk kızımda tüp bebek 8 tane embriyom kalmıştı kızımdan kalan. doktorumdan rica ettim koydu, her doktorun inisiyatifine kalmış bir şey ilk transferimde de iki tane konuldu ama teki tutmuştu
hanega Aycicegim bende tüp bebek sürecine gireceğim sanırım fakat 35 yaşının altındakilere çift emriyo koymuyor diyorlar ilk tüp bebek kaç yaşında yaptırmıştınız bilgilendirdiğiniz için çok teşekkür ederim
Aycicegim ilkiminannesi dualarım sizinle çok sancılı bir süreç Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah ❤️
Aycicegim Bu süreçte hiç tavuk yemedim embriyologum özellikle tüketmemi söyledi bildiğin köy tavuğu haricinde asla yeme dedi doğalını bulmak çok zor zaten buna çok dikkat ettim sizinde aklınızda olsun
buse76 ilkiminannesi bu dönemde Akdeniz usulu beslenme öneriyorlar balık iki üç günde bir tüketmeye çalışın bu dönemde bol yeşillik özellikle buna dikkat edin kuruyemiş havuç Yeşil yapraklı sebze tüketin ıspanak vs sabah kahvaltısında hergün bir yumurta yeyin ben o dönemde bu şekilde beslendim günde iki tane incir tükettim çok şükür pozitifi gördüm darısı size inşallah 🙏