Tomriscvn ozgeebaydar canım ben 5 bin küsür vermiştim ama çok önceden tabiki yılbaşından sonra kesin zam gelmiştir güncel fiyatını bilmiyorum malesef
ozgeebaydar Tomriscvn doğum paketi alanlara detaylı ultrason da belli bi indirim yapıyolarmış sizede yapıldı mı
zynpmak ozgeebaydar eğer doğum paketiniz yoksa 8 bin civarı galiba fiyatı. Sekretere sormuştum doğum paketi olanlara indirim oluyormuş. Ben de 5800₺ ödedim.
Tomriscvn zynpmak Canım şeker yüklemesi yaptırdın mı nasıl oluyor ondada 75lik olursa ücretli falan dediler anlamadım
zynpmak Tomriscvn Hayır yaptırmadım önümüzdeki hafta randevum. Doktor hiç öyle bir şeyden bahsetmedi 50 gramlık olanı söyledi. İçim rahat etmiyor dersen iki dilim baklava da eş değer oluyor onu getirebilirsin dedi. Ben baklavamı alıp gideceğim. 😅
Tomriscvn zynpmak Bizede sekreter dedi canım 75lik olursa fiyat değişiyor bilmem ne diye güzel haberlerle gel inşallah 🥰
bsraasl Tomriscvn canım ben daha 20 haftalığım ama Serap hoca Banada 28 hafta tek doz dedi. İlk çocuğumda da tek doz olmuştum sağlık ocağındaki hemşire ileçok samimiyim doktor ne derse onu yapıyo sağolsun