mlaletlale Tomriscvn merhaba bende Keçiörendeyim. Bülent beye gidiyorum 2 doğumu mu da o yaptı nasipse bunu da o yaptıracak. 90 bine aldık şuan 16 haftalıgım 🥰 bende daha hiç birini kullanmadım şeker yüklemesinden sonra kullan bence diyetisyeni.
gozde_mete Tomriscvn ben doktorun dedigi sekilde tek doz yaptiracagim. asm’deki hemsireler zaten doktoruna danis ona gore yapalim demislerdi, umarim zorluk cikarmazlar size de🥹 detayli icin de burda okuduklarimdan sonra etlige gitmeye karar verdim
Tomriscvn Oozzggee1 Ay benimki varya hep gösterirdi kendini ama detaylıda yok hiç göstermedi hatta ordan çıkıp kendi doktorumuza gittik gösterdi yani diyeceğim o ki ferda hocanında git bi dolaş falan demesini beklerdim canım 😀
Tomriscvn Oozzggee1 25.haftada olcak canım devlette ücretsizde randevu yok bana taa 13.haftada bile vermediler çok önceden almak gerekiyormuş
edanurkdrsz ozgeebaydar 21. haftamdayım Mine hoca takipliyim çok sıcakkanlı ve içtenlikle bütün sorularıma cevap veriyor sovunçlar çıkar çıkmaz mesaj atıp bilgilendirme yapıyor aklına birşey takılırsa sor hızlı bir şekilde dönüş yapıyor ultrasonda detaylı bir şekilde inceliyor aceleye getirmiyor asla çok tavsiye ediyorum kısaca. memnun kalırsınız sizde inşallah :)
gozde_mete Tomriscvn tesekkur ederim ben yarin 12+5 olarak etlige gidip sansimi bir deneyecegim detayli icin
susulodge Tomriscvn ben hamileliğimin başında 8. haftada paslı bir demire bacağım çizdiği için tetanoz aşısı olmuştum sonrasında doktoruma bu durumu söylediğimde birdaha tetanoz aşısı olmama gerek olmadığımı söyledi. Koruyuculuğu zaten yanlış hatırlamıyorsam 5 yılmış
Tomriscvn ozgeebaydar canım ben 5 bin küsür vermiştim ama çok önceden tabiki yılbaşından sonra kesin zam gelmiştir güncel fiyatını bilmiyorum malesef