rabiauns38 zehrairem cinsiyet doğru biliolarmi cihazlar cok eski sadece bir kararti var hep ,cok anlasilir degil gibi
zehrairem @tdrmss @rabiauns38 ozelde benimde soylemedi emin olamadigi icin cihazlar iyiyse devlet gitsem mi diye bi düşünmüştüm😄 en iyisi kendi dr verdiği gunu beklemek
aselinannesi38_ zehrairem amin canım inşallah 🙏 ay ben yine dayanamadım bugün oglusa yine bisyler aldım🤭😅
Rabiasn38 unkurabiyesi ben beğendim odanın temizliğini,lavabolar temiz ama haliyle biraz eskimişti, hijyende sıkıntı yoktu. Ama öyle temizlik sorunu yoktu.
zehrairem @aselinannesi38_ tatlı telaşlar insan gördükçe dayanamiyor degilmi herseyi alası geliyor 😍 Bize net bir yorum gelmediği icin cinsiyet hakkında bende cok merak ediyorum gunler geçmiyor ki kontrol gunu gelsin bizim bu bebis surpriz 2 oğlum 1 kızım var cok sukur ama yine de merak ediyor insan en küçüğüm 10 yasinda herseyi unutmuşum hamileliğe dair 😄😅
aselinannesi38_ zehrairem oy maşallah Allah’ım bağışlasın yeniden bir mucize gelmiş annesi yıllar sonra yine tatlı telaş evin neşesi olacak 🙏❤️ ay ben bunda hiç dayanamıyor kızıma benim almama gerek kalmamıştı annanesi halası babası aldı bunda hep ben babası yapıyoruz diğerleri söylemiyorlar sürpriz diye
zehrairem @aselinannesi38_ Amin canim Amin cümlemizin evladını da Allahim bağışlasın inşallah🤲🤲aynen evimin minik neşesi olacak inşallah ❤️bakalim prens mi olacak prenses mi 😍🥰
gizemmt Rabiasn38 Merhabalar bende oraya gidiyorum kontrollere. Siz sezeryanı isteyerek mi oldunuz. Ben sezeryan olmak istiyorum ama isteğe bağlı yapıyorlar mı bilmiyorum
Rabiasn38 Çift kişilik ama tek kaldım refakatçimle, diğer hastalarda tek kalıyordu olarak hatırlıyorum
Rabiasn38 havos38 Bilge yavuz kekeç ti benim doktorum, sezeryenımıda o yaptı. Tavsiye ederim çok iyi bir doktor