rabiauns38 kizlar oraya gidenler gelin tanisalim . kime gidiyorsunuz memmun musunuz . dogumu orda yapacak misiniz daha onceden deneyiminiz varmi hastanede
Yazmelegi_ rabiauns38 oraya gitmiyorum ama orda ki doktor semt polikliniğine de geliyor Kıvanç beye gittim memnun kaldım Bi kere de bilge yavuz kekece gittim ondan da memnun kaldım. Doğumu da özelde yapicam inşallah
aselinannesi38_ rabiauns38 orası takipliyim Kıvanç Şahin e çok memnunum kendisinden doğumda kararsızım ama ozelle orası arasında
Rabiasn38 rabiauns38 canım ben 18 gün önce orda sezeryen oldum.ben memnun kaldım.doktorum bilge yavuz kekeç di. Anlayışlı bilgili bir doktor. Hastanede güzel bence.görümcemde orda normal doğum yapmıştı, oda memnun kalmıştı. Sorunuz olursa seve seve cevaplarım
DiplomaliEvHanimi rabiauns38 keşke odada kadın değilde es kalabılsee devletın bu huyunu sevmiyorum ılkı ozeldı esım vardı pandemıydu ama cok guzel gecmıstı 2. De dha tecrubelıyız bazen herkesın olmayabiliyor bıde gerıde 1 çocuk bırakıp gıdınce doguma daha zor
rabiauns38 aselinannesi38_ kivanc beyi bende sevdim cok iyi biri. sağlıcakla kucagimiza alalim insallah bebislerimizi 👶
gizemmt Rabiasn38 Merhabalar bende oraya gidiyorum kontrollere. Siz sezeryanı isteyerek mi oldunuz. Ben sezeryan olmak istiyorum ama isteğe bağlı yapıyorlar mı bilmiyorum
Washingtonxyz Meraba hanimlar kan civitici ignemin rapor gunu ayin 21 inde doluyormus bugun gittim ilac yazdirdim ama eczane vermedi yeniletmen gerekiyor dedi daha gunu var ama anlamadim ben birşey.birde saglik ocagi bu kan civitici raporumu yeniler mi
rabiauns38 zehrairem cinsiyet doğru biliolarmi cihazlar cok eski sadece bir kararti var hep ,cok anlasilir degil gibi
zehrairem @aselinannesi38_ bizde 13+6 yiz aynı sayılırız sağlıkla alalim kucağımıza inşallah cinsiyet bellimi sizin
aselinannesi38_ zehrairem aşkım ben23+4 um ama olsun yinede çok yok aramızda inşallah sağ Salim kavuşuruz
Rabiasn38 unkurabiyesi ben beğendim odanın temizliğini,lavabolar temiz ama haliyle biraz eskimişti, hijyende sıkıntı yoktu. Ama öyle temizlik sorunu yoktu.