kurkmantosuzmadonna temizlik ve duzen hastasiyim takintili sekilde o yuzden evime yakin uzak hic farketmiyor birileri gelince butun duzenim bozulmus gibi hissediyorum stres yapiyorum beynimin icinde ugultular oluyor resmen kayinvalidem veya annemin evine gittigimde kirli bir yer gordugumde midem kalkiyor ogurmeye basliyorum jsjsjsj toplum icinde insanlara bunu yansitmadan farkettirmeden yasamaya calisiyorum yerde bir tane sac teli gorsem elimle alip atmak yerine butun evi komple silip supuruyorum en cok midemi bulandiran seyde yerdeki sac kil goruntusu asla tahammul edemiyorum kendi evimde cok dikkat ediyorum ama evime gelen kisiler saclari acik gezdiginde icim icimi yiyor sanki koltuk mutfak tezgahi yemek masasi her yer sac olmus gibi hissediyorum bunu degistirmek cok isterdim evimde duzenim var bu beni yormuyor ama mesela 1 ay sonra dogumum var annem ve kardesim gelecek baska sehirden geldikleri icin yanimda kalacaklar ve ikiside her gun sac duzlestirip acik dolasan insanlar sanki evimi b*k goturecekmis gibi hissedip daha simdiden stres yapiyorum bunu degistirebilmek cok isterdim 😂😂