kurkmantosuzmadonna Baklavaseverim ay inşallah değiştirirsin canım. Olan bize oluyor sonunda çünkü. 🥲
Baklavaseverim kurkmantosuzmadonna Öyle vallahi ya bir şey anlatırken bile çok heyecanlıyım kötü bir şey bile anlatsam gülerek anlatıyorum sonra millet üzülmüyorum sanıyor
Rose_07 kurkmantosuzmadonna Ben denemedim ama mecbur kaldım sınavdayım diyebiliriz. Serklajlı gebelik geçiriyorum. Malesef evimin düzeni istediğim gibi olmuyor. Eşim elinden geleni yapıyor ama yok benim gibi değil erkek beyniyle ilerliyor. 😄 Birkaç kez uyarınca morali bozuluyor. Ör. Evi canı isterse çektiriyor. Malesef canı haftada bir istiyor. Onuda bugün sobanın etrafına dökülenleri cektirmemis. Nedenini sorunca e bugün yine dökülecek dedi. 😄 Gayet mantıklı olduğunu düşünüyor :) Sabrediyorum doğumdan sonra bir güzel elden geçireceğim 🥹
vanilya_kokusu_ kurkmantosuzmadonna çok güzel bur şey aslında ama fazlası zarar veriyor bana aslında önemli olan ölümün sonrası dediğin gibi belki kazanan ben olacam ahirirette☹️
kurkmantosuzmadonna pembeayakkabilikiz evet. İki yüzlülük, fesatlık. Ay bir de arkasından konuştuklarının nasıl yüzüne yapmacık yapmacık ay seni çok seviyorum bilmem ne gibi diyorlar aklım almıyor.
pembeayakkabilikiz kurkmantosuzmadonna aynen öyle ben içimden hepınızden nefret edıyorum emojisi yapıyorum ama yüzüme yansıyor ıste 😃
ElaEge kurkmantosuzmadonna ölsem yardım isteyememek sanırım ya yardım etmek için can atan onca insan var etrafımda kendim hallederim diye diye seyit onbaşı olduk 😂🥲
kurkmantosuzmadonna ElaEge keşke en yakınlarından gelen teklifleri kabul etsen. Öyle iyi geliyor ki bazen. 🥹
momyflow kurkmantosuzmadonna ayy benim çok var ya şimdi düşündüm de hangi birini yazayım bilemedim Allah eşime sabır versin dedim tekrardan🤣🤣
kurkmantosuzmadonna Baklavaseverim ayy benim de bir arkadaşım var eşiyle kahve ederken güler. Eli de ciddiye almaz. Çözülmesi gereken konuyu çözemez kalır.
ElaEge kurkmantosuzmadonna bilmiyorum gerçekten istiyorum aslında ama birinden yardım istemek o kadar zor geliyor ki kimseye yük olmak istemem diyip her işe kendim koşuyorum inşallah düzeltebilirim bu huyumu 2. Bebekte🥲
GirlandBoy_Mom kurkmantosuzmadonna çok duygusalım, herkese herşeye yetişmeye çalışmaktan kendimi ihmal ederim, takıntılıyım hiç o rahat takılan annelerden olamadım, sabırsızım, herşeyi takarım bunlar maalesef hayat kalitemi çok düşürüyor😔
kurkmantosuzmadonna GirlandBoy_Mom öyle rahat olmayı ben de o kadar çok isterdim ki. Mesela oğlum uyumuşken ben de uyuyup dinleneyim demek yerine mutfağı da toplayayım şunu yıkayayım diye diye geçiriyorum.
seymayla kurkmantosuzmadonna bende öyleyim ve eşim tam tersi ben hazırlanırım kızımı hazırlarım eşim hala hazırlanacak oluyo çıldırıyorum o zman 6 sene oldu inadına yapıyor sanki 😂
kurkmantosuzmadonna seymayla aynısı benim eşim de öyle. Bir de bana ne acelemiz var ki diyor her seferinde sinir olduğumla kalıyorum.
GirlandBoy_Mom kurkmantosuzmadonna çocuklar yatarken bende yatmak isterim veya kendime vakit ayırmak isterim ama yapamıyorum kendimi çok ihmal ediyorum herşeyi erteliyorum gün günü kovalıyor kendim için şunu yapıcam diyorum bi bakmışım bir aya yakın geçmiş halen yapıcam birde mükemmeliyetçi olmak zorundaymış gibi hissediyorum o ne der bu ne der demekten kendimizi yıprattık sanırım