ogrenenanne edanursk 8-10-16-19-29-35 haftalarımda gittim sadece.şimdi 36 haftadayım 38-39da giderim heralde
kaplanseren edanursk 30.haftaya girdim bugün 21 günde bir gidiyordum bu zamana dek. Bundan sonraki süreçte sıklaşır sanırım
sarilale123 edanursk ayda bir çağırıyor bazen 15 sonra gel tekrar göreyim diyo 12+2 yim 15 gün sonra gel cinsiyeti görelim fetal DNA sonucuna bakalım dedi mesela. Değişiyor
edanursk sarilale123 frtal DNA yı kaçıncı haftada yaptırdın? Doktorum 11 dedi ama kan ayrışır mı acaba tereddütteyim
edanursk gizemli00 canım bende ikinci ilk başta istiyordum isteyerek yaptım hamile kalınca psikolojim bozuldu istemiyorum demeye başladım şu an duygu karmaşası yaşıyorum😀
gizemli00 edanursk o ilk ben yaşadım ne zaman kötü düşünsem kızımin sürekli başına bişey geliyordu hamilelik psikolojiside var rabbim bixi kötü düşüncelere sokmasin bunuda hallederiz insAllah
edanursk babymom33 evet sağlıklı değil haklısınız ama işte ne bileyim galiba büyüdüğünü görmek iyi hissettiriyor
htc5858 edanursk ilk gebelik mi acaba, 😄 bnde 3 erkekten sonra kızıma hamileyim mesela hergün görmek istiyorum değişik 😂❤️
edanursk betulmommy şu an iki hafta oldu haftaya gitmeyi düşünüyorum zaten kesinlikle 1 ayı beklemem, çevremde çok var bebeğin kalp atışı durup anneyi zehirleme vakası allah korusun
betulmommy edanursk yani kötü düşünmeyelim ama dediğiniz gibi kalp atışına tekrar bakılmalı, ben her hafta gidiyodum🤣
edanursk betulmommy ahaha yok her hafta da gitmem sanırım 😅 kızımda devlet hastanesine gidiyordum doktor iki haftada bir bakıyordu şimdi özele gidiyorum kadın resmen bi ay sonra gel fetali yaptırırsın hem dedi şok oldum😅 aslında tam tersi olması lazımdı 😅😅😅😅
dgngr edanursk ben dayanamıyorum 3 haftayı anca dolduruyorum ama inat ettim 1 ay sonra gidicem. Aralarda acile gidip tahlil oldum, ultrasona baktırdım, devlet hastanesine gittim. Paranoyağım ama
edanursk dgngr ben bir de çok erken öğrendim bence onun da etkisi oluyo ilk başta alışıyosun sürekli kan verip takip etmeye daha sonrasında zamana bırakamıyorsun kontrol etme isteği yine geliyo
edanursk Sarfaraz_17 o normal aşkım ya ben de mesela işten ayrıldıgım zaman her hafta gidicem yani 32 den sonra ama şu an için gerek yok diyorlar bilemedim
Senacanblt_ edanursk ilk haftalar ayda bir gidiyordum şuan 34. Haftadan beri haftada bir gidiyorum 37 haftalığım