edanursk Şu an 8 haftalık hamileyim 5. Haftada keseyi gördük 6. Haftada kalp atışını duyduk doktor 3-4 hafta sonra gelebilirsin dedi. İlk gebeliğimde doktor 2 haftada bir çağırırdı bi risk olmamasına rağmen.. Siz kaç haftada bir gidiyorsunuz kontrole?
htc5858 edanursk riskli bir durum yoksa ayda bir gidebilirsin, genelde 34 35 haftalara gelince her hafta yada 15 günde bir çağırıyor doktorlar zaten
betealt edanursk 8. Haftadan sonra 4 haftada bir gel dedi. Enfeksiyonun vardı 8. Haftaya kadar o yüzden 10 gün sonra diyordu.
ecemk94 htc5858 ilk zamanlar 2haftada bir gidiyordum risk durumum vardı. Şimdi ayda bir gidiyorum. 27+3
edanursk @Melisssa3 @CansuAB @htc5858 @aslmoms @gizemli00 @ecemk94 @betealt demek ben biraz evham yapıyorum görmek istiyorum sürekli 😀
ecemk94 edanursk sürekli görmek istemek bence çok normal bir durum her gün çağırırsa ben her gün giderim mesela. Riskli bir durumunuz yok demek ki çok şükür ne güzel. Ama ayda bir çağırıyor maalesef😅😅😅
gizemli00 edanursk bende yaa valla surkeli kötü düşünüyorum ama ekranda onu gorunce iyi olduğunu endişeleniyorum normalde bu benim ikinci gebeliğim ama ben istemiyordum rabbim affetsin ama aldırmak istiyordum o kalp atışini duyunca bütün kötü dusuneclerim gitti cok şükür
htc5858 edanursk ilk gebelik mi acaba, 😄 bnde 3 erkekten sonra kızıma hamileyim mesela hergün görmek istiyorum değişik 😂❤️
edanursk gizemli00 canım bende ikinci ilk başta istiyordum isteyerek yaptım hamile kalınca psikolojim bozuldu istemiyorum demeye başladım şu an duygu karmaşası yaşıyorum😀
suragungor edanursk ilk ogrendigimde birkac kere 2 haftada bir cagirdi sonra ayda bir cagirdi 24. Haftadan sonra 2 haftada bir cagirmaya basladi 30. Haftadan sonra haftada bir cagirmaya basladi
bsrelif edanursk 2 haftada bir çokmuş, kimse o kadar sıklıkla gitmez. Son haftalarda gidilir o da bir sıkıntı varsa. Benim 11-14 hafta kontrolüm var 19’unda ona gideceğim
3bebekliannee edanursk son 2 ay kala 2 haftada bir çağırıyorlar genelde benim 3.gebeliğim 26 haftalık şuan ayda 1 gidiyorum
babymom33 edanursk riskli bir durum yoksa ayda bi yeterli 34 .haftaya kadar bence o Ultrasona Felan girmek bebek içinde çok sağlıkli birşey değil sık olması zaten.
edanursk babymom33 evet sağlıklı değil haklısınız ama işte ne bileyim galiba büyüdüğünü görmek iyi hissettiriyor
borulcem edanursk 32 den sonra 2 haftada 1 e düştü normalde ayda 1 di 36 olduk büyük ihtimal her hafta gel diyecek artık ama ben yine 2 haftada bir giderim doğurmazsam
Hayalalya12 borulcem ücret nasıl oluyor 2 haftada 1 de her gidişte ödeme hapıyor muyuz aşırı zam gelmiş :(