balminnak zeynepyldrm_07 ya ıdrar gelınce sıkısma olur ya bazende kasıgımda öyle doluluk hissediyorum
gul_dmr balminnak kanama tek seferlik oldu canım progestan verdi sabah akşam Serviks uznlugım 30mm ölctü iyi dedi ama ben tedirginim burda okuduklarıma göre kısa oluyor
balminnak gul_dmr çok şükür gecmıs olsun canım ben bıraz aratırdım 30-35 arasıda normalmiş bazıları 45-50 de oluyormus her hafta degısebılen bıseymıs kuvvetlı oksurme bagırarak konusma vs bıle etkışenıyormus yanı o kadar banada 35 dedı ıste ama ben tabı her muaynede ınsallah olcturcem
balminnak zeynepyldrm_07 herhalde teşekkur ederım canım 17+2 yım hayırlısıyla eylul sag salım gelseydı hepımıze 💕
gul_dmr balminnak kacıncı haftanda 35 demişti canım bide karından mı karından bana da 34 demişlerdi 1 hafta sonra vajınal 30 cıktı karından daha mı uzn gözüküyor acaba
balminnak gul_dmr 16 haftalıkta bakıldı ılk kez 35 gayet ıyı dedı karından bakıldı alttan bakılma cok ıyı degılmıs uzunluga oyle duymustum tabı cok gereklı durumlarda ılla bakılcak karından sanırım daha uzun yada kısa cıkabılıyormus drgizemelif insta var o sayfayafa bak orda doktor bunla ılgılı seyler yazmıs
gul_dmr balminnak benimde 16 haftamda karından 35 idi sonra işte 18 haftada vajınal 30 cıktı 5mm düşmesi inşallah gercek düşme değildir burda görüyorum 16. Haftada 40-45mm olanlar var
balminnak gul_dmr inşallah suphen korkun olursa bolca sola uzan ev işleri vs yapıyorsan az ara ver ben genelde uzanan bırıyım umarım boyle bır sorun olmaz
minikbirsurpriz saboz benim de aşağıda hiç kanamam olmadı doktor dikkat etmeni söyledi Protestan fitil verdi
saboz minikbirsurpriz benim de şimdiye kadar hiç kanamam olmadı ama hamileliğimin başında kese etrafında kanamam olduğu için 1 ay progestan kullanmıştım. Tekrardan fitil vermedi kontrolümde bunu doktoruma soracağım yanıtınız için teşekkür ederim 😊
selinimrek Merhabaaaa ay çok sevindim bu posta, ben Selin Mayıs da 1 senelik evli olmuş olacağım. 17 +2 haftalık hamileyim oğlum olacak inşallah eylül 16 da doğum gösteriyor ilk bebişimm🐣🌷
balminnak gul_dmr normalde olmaz tabı ama ozellıke bulasık gıbı egılıp kalkma olayı bıraz sıkıntı kısalıkta asagı eyılıp kalköa ıstenmıyoröıs sanırım
gul_dmr balminnak kpss ögrencisiyim bide ve uzun süre oturmak da sanırım zararmış gebelik de o kpnu zor oluuor