seydanurdemir Nisannurr Gece bazen dinliyorum kendimi karnımı sarsıyorum tepki verir belki diye ama veriyorsa da hissedemiyorum daha insan bir an önce o evreye geçmek istiyor 😊
Nisannurr seydanurdemir aynen bende karnıma parmağımla bastırıyorum ama tık tok 😂 haftaya Salı kontrole gideceğim bi sorayım doktora
Nisannurr seydanurdemir ay evet gerçekten çok erkenden de sıra almışsın bir bildiği vardır ya makinesinden vs dolayı öyle bir tarih vermiş olabilir
syma1234 Detaylı ultrasonu kendi kadın doğum doktorunuz mu yapacak yoksa perinatolojiye mi yönlendirecek. Bilginiz var mı?
seydanurdemir syma1234 Önceki hamileliğimde özel Dr gidiyordum kendi kliniği vardı ve alanı olduğu için kendisi baktı ben zaten her muayene de detaylı bakıyorum dedi. Bu hamileliğimde devlete gidiyorum randevu aldığım Dr radyolojiye yönlendirdi oradan randevu verdiler perinatoloji Dr bakacak
eyoplk bsya perinatalojiden sadece randevu alıp gidince detaylı ultrason için geldiğimizi mi söylüyoruz yoksa detaylı ultrason için aldığımızı zaten doktor görebiliyor mu
balminnak Kızlar genel tahlıller ne sıklıkla oluyor bı 6 yada 8 haftalıkken idrar ve kan tahlılı yapılmıstı bi daha ne zaman yapılırkı enfeksıyon fılan rısklı dıyorlar
2bebisannesyim balminnak bende 12 haftamqda tekrar yaptı troidim yüksek diye bütün testler yapıldı ama yanlış olmazsam bi sorun yoksa yapılmıyor tekarar
zeynepyldrm_07 balminnak baktın çok kötü kokulu akıntın fln oluyor çok akıntın da var ozmn gidip tahlil veriyorsun canım onların demesini beklemiyorsun yani
UmutluYasam gulogretmen ben hamilelik önceside kullanıyordum vitamin o yüzden çok farkı anlamadım ama içeriği baya zengin illa faydası oluyordur
UmutluYasam balminnak bir kalp durması vardı tedbir amaçlı kullanıyorum en başından beri test yapmadık hiç detaylıya kadar devam orda damarlarına bakarız ona göre devam edip etmeyeceğine karar vericem dedi 🤷🏻♀️ay karından yapıyorum bazen girmiyor iğneler çok zorlanıyorum 💀
neznaz787gmailcom seydanurdemir merhaba bende nur 30 yaşındayım ilk gebelik 19 haftalik 4 bucuk sene evliyiz eylul basi gosteriyor hayırlısıyla hepimiz saglikla kucağımıza alalım sağlıkla kalın 🤗🎀
balminnak 2bebisannesyim tiroıd bende aylık verıyorum acaba demıre kan degerıne vs bakılıyormu bı daha acaba dıyordum
balminnak zeynepyldrm_07 anladım lükür oyle bısey yok hamılelık basınsa yıne koku uanma vs pek yoktu ama az var dedı toz antıbıyotık vermıstı ondan korktum
balminnak Kızlar rahımde batma ıgne batması oluyır bende bu ara 17+2 yım sızlerdede oluyormu normal mı bılmıyorum karnımda cok sısıyor bu ara ilk gebelıgım ondan bilmıyorum herkeste olan seyler mı
Aras2127 balminnak simaycav benimde 11 Aralık benimde kistim var 2. Gebeliğim sezeryan olacağım cinsiyet kız sizin ne ?