UmutluYasam Göbüşler belli oldu mu kızlar benim acayip kaşınıyor dayanamayıp kaşıyorum valla sizde durumlar nasıl ?
aydera UmutluYasam kaşınmıyorum da nemlendiriyorum yada yağlıyorum iki güne bir o yüzden o konuda rahatım karnım baya belirginleşti akşamları kasılıyor geriliyor gibi rahatsız ediyor gıcık bi his bende durum böyle
2bebisannesyim UmutluYasam benim karnım oğlumda 6 ayda yeni belirginlesmisti ama bu ikinci gebelikte 2 aydan beri belirgin ilkinde cahilliğime geldi baya kasidim hepsi şu an çatlak iz kaldi
UmutluYasam aydera bu ara aşırı kaşınmaya başladım bir de sabah akşam yağlanıyorum 15+3 olduk bu hafta yüklendi bu sürümde 😂😂
UmutluYasam 2bebisannesyim ikinciler hemen belli olur derler 🌸 bende istemiyorum hiç olsun çatlağım ama kaşımadan rahat ettirmiyor ya
2bebisannesyim UmutluYasam aynı öyle valla kasımadan rahat etmedim bende şu anda belime kadar çatlakların var
ozemay suna24 aynı şekilde ben de yeni görüyorum aynı şekilde Eylül doğumlu ben Eylül de evlendim ve eylülde doğum yapacağım merhaba 🥲😅😅
arelmoms Ara ara kasıklarda ağrı ve vajina da batma hissi yaşayan var mı? İkinci hamileliğim ama ilki çok zorlu geçmişti şuan da hep bi korku oluyor içimde size de sormak istedim sizler ne durumdasınız? 14+5 🥹
arelmoms balminnak yarın doktora gideceğim normalde bir hafta sonra gitmem gerek ama dayanamadım stres yapmaktan iyidir içim rahat olsun 🥲 sizin cinsiyet belli oldu mu?
ikicocukannesiii_ balminnak ayyy affedersin benimde geçen haftam öyle geçti bende 15+1’im söylemesi ayıp yeni geçti arada oluyor kabızlık ama şu anlık iyiyim 😄 bi kaç güne geçer yani inşaAllah sizinki de
arelmoms balminnak evet öyle gözüküyor ama ilkinde zorunlu sezaryene alınmıştım bunda da sezaryen olursa daha erken de olabilir 🤔
sudeates0658 slann Banada doktorum 16. Haftada kesin kız dedi bebiş bacak arasını açmıştı zaten ama burda o kadar değişen okudum ki psikolojim bozuldu
ozemay sudeates0658 evet malesef ben de öyle 16. hafta kız dedi ama psikolojik olarak güvenemiyorum 😪
cglzbk seydanurdemir böyle bir yer arıyordum bende, başlığa yeni denk geldim. 31 yaşındayım, ilk gebeliğim, 14+0 dayım, cinsiyeti erkek, eylül sonu doğum olarak gözüküyor. allah hepimize sağlıklı gebelikler ve sağlıklı bebekler nasip etsin insallah
ikicocukannesiii_ seydanurdemir aiiyyyy bende eylüll annesiyim hayrlısıyla Oplum var 2 yaş 9 aylık karnımda ki bebişimde 15+1 haftalıkk cinsiyeti 2 hafta sonra nasip olursa öğreneceğiz bende zırt pırt ultrasona girmek istemiyorum o yüzden bi keseyi görmeye gittim bide hafif kanamam oldu onun için gittim elhamdülillah iyiyizzz 🥹🫶🏻 inşaAllah sizlerde iyisinizdir ❣️
sudeates0658 ozemay ama içimizi ferah tutalım doktorlarımızda boşuna okumuyor onca yıl yüzlerce hasta görüyorlar bu dönemde iyi bir doktorda yanılma ihtimali düşük birde haftamız büyük artık tahmin haftası değil ki