smkrky balminnak iMom kullanıyorum ben şuan, gebyfoll denedim çok bulantı kusma yapmıştı buna geçtim o yüzden.
smkrky balminnak evet aslında marka değişse de çoğunun içeriği aynı gibi, bazı vitaminlerin mg değişiyor olabilir sadece
arelmoms balminnak OmePa VM ve Coleman-D3 kullanıyorum şuan 16. Hafta da demire başlayacağız dedi doktorum
gulogretmen UmutluYasam UmutluYasam memnun musunuz bana da tavsiye etti yeni başladım iyi geldi gibi. Önceki decavitti hiç memnun kalmadım
balminnak Eylül anneleri grubumuz cok sessız ya 🫶🏻 Son kontrollerinize ne zaman gittiniz ne haberler var 💓
1_prensesannesii balminnak bi dahaki kontrolüm haftaya Salı ama ben bekleyebilirsem perşembe gideceğim tam 16 oluyorum o zaman. En son 12+5 te gittim plasenta aşağıda dedi yukarı çıktı mı bilmiyorum merak ediyorum
suna24 balminnak Böyle bir post grup varmış yeni görüyorum☺️Eylül doğumlu ben Eylül’de evlendim ve Eylül’de doğuracağım inşallah 🤭 benim kutsal ayım Eylül 😁
balminnak 1_prensesannesii inşallah guzel sonuclar alırsınız sure uzunmus evet bende dayanamıyorum erken gıdıcem
adinsmom2 seydanurdemir selam kızlae yasemin ben de 3 yaşında oğlum var 2.ye hamileyim 16+1 kızım oluyor doğumum 09.09.2026 gözüküyor ama tabii sezaryen olacağı için daha erken doğacak bakalım ne zaman gelicek kızım daha çok var gibi geliyo bana. Bu hamilelik geçmiyo
ozemay suna24 aynı şekilde ben de yeni görüyorum aynı şekilde Eylül doğumlu ben Eylül de evlendim ve eylülde doğum yapacağım merhaba 🥲😅😅
slann Bugün kontrolüm vardı doktor tekrardan baktı cinsiyete %100 kız dedi değişme ihtimali var mıdır sizce 13+5 oldum bugün
sudeates0658 slann Banada doktorum 16. Haftada kesin kız dedi bebiş bacak arasını açmıştı zaten ama burda o kadar değişen okudum ki psikolojim bozuldu