Aysebusraekin kizirece bence var gibi canım benim ya 😍😍 beş dk içinde mi çıktı 😅 Kan verdin mi canım benim
kizirece Şimdi gidip kan versem iki günde bir tekrar kan isteyecek strese gireceğim beklesem mi diye düşünüyorum
kizirece Bsrb onu da kestiremiyorum daha önce hiç testim de yanılma payı olmadı bu ay yumurtlamayı takip ettim rahim filmi çekildim bir gebenin günlüğünün jelini kullandım takviyeleri aldım bu ay çok ümitliyim Senin sat Daha erkenmiş bence senin de çıkabilir
kizirece Aysebusraekin 5 dakika içinde çıktı da kan vermedim günümü bekleyeceğim sanırım sıkacağım biraz dişimi bu sefer kan versem iki gün sonra tekrar iki gün sonra tekrar diyecek hiç riske atmak istemiyorum üzülmek istemiyorum en erken 15’inde kan vereceğim😂
Aysebusraekin kizirece bence de hatta 17 si gibi ver daha garanti olur hayalet çizgi görünüyor ama inşallah inşallah vardır ya 😍😍😍 çok heyecanlı ya Rabbim bekleyen herkese nasip etsin bende beklemedeyim adet günüme yakın bi kan testi vereceğim bende hayırlısı neyse o çıksın benim için 😍😍😅
Hatice_ozbay babymom2026 gitmedim cnm daha biraz bekleyelim dedi kayınvalidem ondan sonra gitcez özle hastaneye