Aysebusraekin Tamam canım benim ben yarın vereceğim bakalım ne çıkacak sonra önümüzdeki hafta da veririm 😅😅
aysebeyza1 Benimde bat 26 ocak beklemedeyim geçen ay denemeye başladık tutmadı bu ay tutar inşallah. ikinci çocuğum olacak kızım 4 yaşına girecek 2 ay sonra 🥹
Esma006 servansmom bende 28 Aralık’ta pik gördüm regl hangi güne geliyor 12 Ocak benim duphaston kullanıyorum ama
kizirece Aysebusraekin kan verdin mi cicegim belirtiler başladı mı bende dün geceden beri hafif sağ tarafta ağrı var
Aysebusraekin kizirece bende de var kasık ağrısı akıntı ama kan değerim 3.9 çıktı doktor bir daha gel ama adetine bır veya iki gün kala gel dedi canım benim inşallah vardır diyorum o kadar heyecanlandım 😀 İnşallah sebin pozitif haberlerini alırız ya♥️♥️😍😍
kizirece Aysebusraekin ay senin 3 kusur çıktıysa benimde çıkabilir beyaz akıntı ve sağ tarafta kasım ağrısı var heyecan yaptım bak şimdi 😂
Aysebusraekin Ya ben de heyecan yaptım ne bileyim tam sinir da kaldı değer resmen doktor adette olabilirsin belki dedi bakalım 9 gün bekleyeceğim 😅😅 vallaha inşallah sen hamilesindir canım benim yaa