minnosbirkiz tgbcl o biraz hurafe bence, şimdiki bebişler aceleci, oğlumda 38+0’da sabaha karşı şak diye suyum gelmişti, o gün doğurmuştum 😄
tgbcl Ya hepinize cevaplarınız için teşekkür ederim❤️ biz 4 kardeşiz annem hepimizi normal ama suni sancıyla doğurmuş 3 kız 10 ar gün abim ise 20 gün geç doğmuş 😅 inşallah genetik değildir çünkü bende normal doğum istiyorum zaman geçtikçe bebek büyüyor ve doğum zorlaşıyor🥴
2prensesannesiiii tgbcl 37+6 doğum sancım 2 gebeliktede başladı ama zorunlu sezeryandı acil sezeryana alındım 2. kızımda 37+2
biranne12 tgbcl benim 38+4 de suni sancı ile başlattılar doğumu özel hastaneydi kanamam oluyordu kolayca doğdu oğlum 4 yaşında Elhamdülillah darısı size İnşAllah sağlıcakla
el_as1 tgbcl benim ilk doğum herşeeyim normal gidiyordu ama bi anda tansiyon yükselmesinden 33 haftada acil olarak doğuma aldılar şuan çok şükür 12 yaşında ✨ şimdiki hamileliğim de 34 haftalığız ara ara sancım çok doktor buna da erken dedi ama bekliyoruz aksilik çıkmazsa 36-37 gideriz inşallah
ebrudefnee tgbcl alakası yok canım cinsiyetle benim kız41+4 de doğdu banada hep kızlar erken gelir diyorlardı
damlaatlass esdd yani maşallah diyelim genede ben hiç hamile gibi geçirmedim ikisinide çok rahat geçti ağrım sancım mide bulantım çok şükür hiç olmadı