tgbcl Kızlar merak ediyorum ilk bebeği erkek olup 40 haftadan önce doğuran var mı? (gebelik zehirlenmesi vs hariç tamamen normal sancılar başlayarak doğumdan bahsediyorum)
AslanEge tgbcl Geçen hafta arkadaşım 35+4de doğurdu nişanı geldi acil sezeryana alındı maşallah küveze bile girmedi bebiş evdeler şimdi
Mucizem_63 tgbcl ilk bebeğim erkek ilk çocuğum hiç sebep yokken sancı bsladi , 34 haftalık doğurdum 🤭
minnosbirkiz tgbcl o biraz hurafe bence, şimdiki bebişler aceleci, oğlumda 38+0’da sabaha karşı şak diye suyum gelmişti, o gün doğurmuştum 😄
ebrudefnee tgbcl alakası yok canım cinsiyetle benim kız41+4 de doğdu banada hep kızlar erken gelir diyorlardı
deletedmom43191 tgbcl 39+4 su gelisi doğdu erkek ikincisi 40+3 suni sanci oglum üçüncüsü 40+3 su gelisi kızım
seydanurdemir tgbcl İlk çocuğum erkek 39 haftaya girdiğim gün doğdu normal şekilde. İkincisi de kız 38e girdiğim gün doğdu o da normal. Şimdi üçüncüye hamileyim diyorum herhalde bu da 37ye girdiğim gün doğacak 😅😅
ikincibahar_08 Arkadaşım oğlunu 38+2 de doğurdu suyu geldi benim kızım 40+5te doğdu oda zorla suni sancıyla 🤣
melisasak35 tgbcl erkek bebek geç gelir derler doğruymuş vallaha 41+5 te zoraki geldi gelecegi yoktu 🥲
damlaatlass esdd yani maşallah diyelim genede ben hiç hamile gibi geçirmedim ikisinide çok rahat geçti ağrım sancım mide bulantım çok şükür hiç olmadı