yildiz93 20+4 haftalık hamileyim. 5. aya girdik ve bebeğim hala aşağıda yukarıya çıkmadı. Hareketleri de iyice sertleşti hep kasıklarıma vuruyor artık acımaya, ağrımaya başladı. Bu normal mi bebeğim ne zaman yukarıya çıkar?
asellim143_ yildiz93 normal cnm bnde de öyleydi şimdi 31 haftamdayim midemi içinde sanki hareket ediyor 😂
sevacano yildiz93 siz doktora gidince mutlaka sorun ama genelde 22,23den sonra yavaş yavaş yukari çikiyor
nadisss_50 yildiz93 telaşa sakın kapılma ama bende bebeği hep altta hissediyodum şuan 29 haftalığız serviks kısalması çıktı istirahat ediyorum ama ben 27. Haftada yoğun baskı hissettim ve bebek hep genital bölgelerde vuruyordu muhakkak doktoruna sor ona göre muayene eder sağlıkla gelsin bebeğin🤲🏻
42havvanur yildiz93 benim 2nci kizimda hep asagidaydi doguma kadar oyle gitti. Doktor asagi dogru tutunmus normal dogum cok rahat yaparsin demisti. Ilk dogumum normaldi travmam oldugu icin sezaryenle dogum yaptim 2nciyi
Elisa0110 Es07 herkes de kesin çıkar mı yukarı yoksa doğuma kadar hep aşağı da olan da olur mu. Bnm ki de aşağı da hissediyorum
Elisa0110 Es07 bebek aşağıda felan diye bişey demedi bende tam bilmediğim için sormadım burda görünce sormak istedim.
Es07 Elisa0110 doktor bize önce aşağıda ,sonra yukarı çıkar diyordu Artık yukarıda diyor muayene esnasında
Elisa0110 Es07 bişey daha sormak istiyorum. Mesela bebek aşağı da ya eğilip doğrulurken kasıklarda ağrı yapar mı
yildiz93 asellim143_ iyi bari çok nadir göbek deliğimin oralarda hissediyorum hep aşağıda affedersin tuvalette her an pıt diye çıkacak sanıyorum bazen tekmelerken 😂
patateslimanti yildiz93 ilk bebeğimde hiç böyle bir sorun yaşamadım erkek. Kız bebekler daha aşağıda olur diyorlar doğru bence benimde kızım olacak çok aşağıda hareket ediyor. Tabi siz yinede doktorunuza sorun bi
asellim143_ yildiz93 yok be daja küçük cnm normal o şimdi artık yeminle nefesim çıkmıyor sırtımı bı yere yaslamasam asla bı yere oturamam baskı oluyor
yildiz93 nadisss_50 hem ikili taramada hemde detaylı ultrasonda bütün ölçümler normal çıkmıştı ama doktoruma muhakkak soracağım teşekkür ederim
yildiz93 42havvanur inşallah bende geçen gün aynısını söyledim çıkışa çok yakın duruyor kolayca doğururum diye