ayseannesafakbaba aysenurakblt afiyet olsun yarasın bebeğine ve sana bende yiyorum valla zararlı şeyleri yemiyorum ama yinede alınıyor ne yapalım sağlıkla gelsinler de gerisi kolay
aysenurakblt ayseannesafakbaba ama aldığım kilo belli oluyor 1.70 boy 58 kilo hamile kalmadan önce 51 52 arasındaydım bebek değilde ben alıyorum sanki
nina26 sugunes evet oyleymis, 20 kilo diyorum ama oyle gostermiyorum. yani suan 80 kiloyum ama hic kilolu biri gibi durmuyorum sanirsin 65filanim biraz qidik var oda dogdugumdan beri benle zaten🤣yani bh kilomu artik odemmi bilmiyorum dogumdan sonra bakicaz
ayseannesafakbaba aysenurakblt kontrollerde bebeğin kilosuna dikkat et bakalım canım oda alıyordur ❤️Bende anlamıyorum bazen ben şiştim inşAllah oda almıştır en son detaylıda 500 gr demişti doktor
derya_ds Rekor benim olabilir 11 haftalık ve 6 kilo aldım🤭 inanılmaz iştahım açıldı nedense önümüzdeki haftadan itibaren bir diyetisyenden destek alarak besleneceğim mecburen🌸
sugunes derya_ds evet dikkat etmek gerekiyor yinede benimde her şeyi yiyesim geliyor engel olmak zor😂
beyzahazal43 14 haftalığım diyetisyen takipli 10 kilo verdim ilk öğrendiğim günden beri. İlk hamileliğimde 12 kilo ile bitirmiştim
seymayla sugunes ilk kızımda hamile kaldığım kiloyla doğuma girdim -10 la çıktım bu sefer daha 7 haftaligim aynı kilomdayim
edaonyurtttt Haftamdayim 59 la hamile kalmistim 62 oldum bile :( 70 görmeden doğursam bari allahimmm keşke 😭