aybike2212 sugunes çok şükür mü diyim bulantılar beni bitirdi mi diyim bilemedim ama tek sevindiğim nokta kilolu hamile kaldığım için ne kadar geç alırsam o kadar iyi olur
ayseannesafakbaba aysenurakblt afiyet olsun yarasın bebeğine ve sana bende yiyorum valla zararlı şeyleri yemiyorum ama yinede alınıyor ne yapalım sağlıkla gelsinler de gerisi kolay
iremsd brom herkesin gebelik süreci farklı oluyor muhtemelen biz normal kilomuzdan düşük kiloda hamile kaldığımız için böyle olmuş olabilir. Bir de benim hiç bulantım olmadı aksine iştahım açıldı. Bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alalım da kiloları veririz inşallah 🥳
nina26 sugunes 6aya kadar 2 kilo almistim , suan 8 aylik ve ben 20 kilo almisim 🥲nasil oldu bilmiyorum
sugunes nina26 son aylarda gerçekten herkes aynı şeyi diyor birden alıyorum diye sağlıklı olunda gerisi önemli değil🥰
nina26 sugunes evet oyleymis, 20 kilo diyorum ama oyle gostermiyorum. yani suan 80 kiloyum ama hic kilolu biri gibi durmuyorum sanirsin 65filanim biraz qidik var oda dogdugumdan beri benle zaten🤣yani bh kilomu artik odemmi bilmiyorum dogumdan sonra bakicaz
Sarfaraz_17 sugunes 36+2 yım ve 20 den sonra aldım şimdi de hiç almıyorum ve 61 ile başladım şimdi de 65 kiloyum