Tgcmrt Yelis zehir gibi acı tat oluyo bende de özellikle bişeyler yedikten sonra tülay kaya doktorum çamlıca erdem hastanesine gidiyorum kahvaltıyla birlikte içiyorum akşama kadar baya fayda ediyo.
23Zumra Yelis ah aynisini halam yasadi surekli elinde sise surekli tukuruyordu elinde olan birsey degildi ama halamin malesef 9 ay surdu umarim senin ki gecer
Yelis 23Zumra benim ilk gebelik dokuz ay surdu tukurdum. Oglum iki yasinda , bu ikinci gebeligim yine basladi 🤦🏼♀️
23Zumra Yelis ya iste hamilelikten hamilelige degisiyor halamin 4 cocugu var 2 sinde hic olmadi 2sinde oldu
Yelis Tgcmrt merhaba canim ilaci siparis etik eczanedn yarin gelicek doktorum zarari yok kulanblrsn dedi. Sende etkileri nsl hala tukuruyormusun
Afraninannesi Yelis geçti canım çok şükür normal insan haline döndüm 😊 sürekli tüküren biri olarak gece ve gündüz gerçekten değişik bir durum nadiriz diye düşünüyorum 😁😁
Yelis Tgcmrt ilacim Geldi kulanmaya basladim Cnm aci tad gecti gbi ama bebege zarar vermesinden cok korkuyorum ilacin
Tgcmrt Yelis öyle tabi biraz daha düzeleyim de hepsini içmem zaten hap yutmaktan da nefret ediyorum bu kapsül neyseki vitaminlerimi bile içemiyorum 🤦♀️