Papatyam02 Hly_ygt bende uc kez catlatma yaptım olmadı ıkı asılama olmadı 3. Asılama tuttu şukur dun ogrendım
Papatyam02 Miracle_1 belırtılerom regl belırtılerıyle bırebır aynı sadece gogus agrım yıgundu sonra azaldı dedım galıba regl olacam sonra tekrar yıgunlastı sımdı hala ara sıra kasık agrıları oluyor baska belırtı yok evet progesteron devam edıyorum hala
Hly_ygt Miracle_1 dün saat 15.15 de oldum ağır kaldırmamaya dikkat ediyorum onun dışında rutinime devam ediyorum
Hly_ygt Edalptekn amin canım inşallah hepimiz için en en güzeli en hayırlısı en kolayı olsun inşallah 🤲🏻❤️
Miracle_1 Hly_ygt anladım bana da akşamları dedü kimisi sabah akşam kullanıyormuş kafam karıştı ama dediğini uygulayacam sanırım
Hly_ygt sehnazz000 hiç stresim yok gerçekten 3 gündür izinliydim yarın işe başlıyorum tekrar inşallah orda da dikkat ederim de şu 2 hafta çabucak geçsin ve sonuçlansın istiyorum 😁🥰
bahaarkaya Hly_ygt ya ben de cumartesi olacağım yumurtam 21 mm bir tane gelişmiş umarım güzel sonuçlar alırız 🥹
Hly_ygt bahaarkaya şöyle söyleyelim klomenle 2 şer yumurtam büyüyordu hep ama bu ay aşılama için gonalf kullandım 1 tane yumurtam büyümüştüz gündüz 13.30 da doktor baktı 20 mm olmuş çok güzel dedi gece 03.00 de çatlama iğnesini yap dedi yaptım
Miracle_1 Hly_ygt inşallah oluruz tutar 😇 peki gebelik oldu diyelim yine de kullanacak mıyız bilmiyorum heralde bitene kadar kullanırım gibi tek doz aldığımız için bir ay sürecek test i 20 snden sonra yapmayı düşünüyorum
bahaarkaya Hly_ygt anladım ben de led kullandım bir tane yumurtam gelişti o da 21 mm bu akşam iğne yapacağım cumartesi sabahta aşılama olacak ay inşallah güzel sonuçlar alırız ya progestan verdi değil mi
Hly_ygt Miracle_1 inşallah tutar canım. Bende bilmiyorum ki ne kadar kullanılacak 14 gün kullanırım test negatifse bırakacağım adet olabilmek için pozitif olursa doktor ne derse ona göre yaparız artık 😅