leylos34 Kızlar benden 3 gündür falan su gibi akıntı geliyor bu durumu ilk defa yaşıyorum hamilelik belirtilerinde böyle birşey var mı bilgi verebilir misiniz 💖
busra34__ leylos34 akıntı evet normal ama akıntının rengi önemli olan hamilelik boyunca akıntı hep oluyor malesef ama koyu sarı veya yeşil renkliyse enfeksiyon olabilir veya beyaz kesik kesilse mantar olabilir
leylos34 14569 hamile olup olmadığımı bilmiyorum belirtilerinde var mı onu da bilmiyorum olabilir mi ya da başka bişey mi
busra34__ leylos34 herhangi bir fitil vs alıyor musunuz ilaçlardan da olabiliyor ben progestan kullanıyorum mesela bende ıslaklık yapıyor alttan fitil olarak aldığım için
leylos34 busra34__ ilk defa böyle bir akıntı yaşadım hamilelik belirtisi olabilir mi diye merak ettim 💖🌸
leylos34 busra34__ hayır sadece 3 aydır kullandığım ilaç duphaston onun haricinde ağrı kesici bile kullanmıyorum 3 ay içerisinde hiç böyle bir akıntı vs görmemiştim
leylos34 busra34__ adet döngüm için evet ama adetim düzene girdi ve doktorum bu ilacı kullanırken hamile kalabilirsin ilaç zarar vermez dedi
honeyandsun Hamileliğimi 4.haftada öğrendim o zamanlar değil ama 6.haftadan sonra inanılmaz akıntım başladı gün içinde değiştirdiğim çamaşır sayısının haddi hesabı yoktu normal dedi doktorum
leylos34 honeyandsun hamilelik belirtilerinde akıntı yazıyor evet ama şeffaf yazıyor sizin akıntınız su gibimiydi peki
busra34__ leylos34 adeti düzenlediği için de o şekilde akıntı olabilir tabi ama kesin bir belirti diyemeyiz test yapmakta fayda var