aysebeyza1 Kızlar merhaba bat 26 ocak ovülasyon haftamdayım. Denemenin ikinci ayındayız. Umarım bu ay tutar. Sizde durumlar nasıl bu süreci birlikte geçirelim
aaa_ aysebeyza1 Ne zaman test yapmayı düşünüyorsun? Ben 22 ocak yapayım diyorum ama bekleyebilir miyim bilmiyorum. 🤣
Krnn1 aysebeyza1 benimde 18 ocak ama ben tam 3 gün süren yumurtlama dönemini değerlendiremedim. Bu yüzden bu ay beklentim yok
nevinbulyaman Bat 22 ocak yumurtlama ya daha var ovülasyonda köyü kırmızı çizgiyi görmedim bizimde denemede 2. Ayımız 7 aylık evliyiz
aysebeyza1 nevinbulyaman ben ovülasyon takibi yapmadım hiç akıntı şekline göre yumurtlama dönemi olup olmadığını tahmin ediyorum 😄 Umarım bu ay güzel haberleri alırız 😊
cse hemsireanne__ takvime göre benim de 22 Ocak ama hep iki gün gecikir inşallah bu ay adet olmaz gebe oluruz çok amin 🤲
aysebeyza1 aaa_ benim bu ay erken yumurtlama oldu 22-23 gibi görünüyor bat hafta sonu yapıcam sanırım testi 🥹
Nuur415 21 Ocak benimde fakat döngüye göre yumurtlama tarih olmayan bi tarihte kaçak oldu 😵💫 oğlumda da bir kerede hamile kalmıştım ve beklenen adet tarihimle uyumlu değildi o yüzden acaba olabilir mi diyorum günü bekliyorum 😅
aysebeyza1 Hurremsultannn bir kaç güne pik olur inşallah hiç ovülasyon kullanmadığım için bilmiyorum nasıl oluyor. Umarım bebişlerimiz tutunur bu ay mutlu haberi alırız 🥹
cse hemsireanne__ son testimi geçen ay kullandım almadım başka da sabredmeyi deniycem. Çift çizgi olur inşallah testiniz
aysebeyza1 Krnn1 belli de olmaz ama ya belki yumurtlama öncesi ilişkiden hamile kalırsın spermler 3-5 gün canlı kalabiliyorlar ya içeride. Benimde normalde 25-26 ocaktı bat ama yumurtlama erken oldu bu ay 22 veya 23 ünde bat. İnşallah adet olmayız
Krnn1 aysebeyza1 cidden bu spermlerim yaşama olayıda kafa karıştırıyor benim çatlama günüm 4 ocaktı ama ben 4ve 5 i değerlendiremedim bir umut 3 ocaktaki belki tutar diye düşünüyorum içerde 1 günden fazla kaldığı için