Rabiaeser Sareee evet yine uyuyayım dedim yine kalktım şimdi artık uykularım düzensizleşiyor mu ne tamamen
Sareee Rabiaeser buda doğuma hazırlık diyolar canım bebek olunca da sürekli kalkılıyor ya buda ona hazırlıkmış biz iyi düşünelim hep😍
Rabiaeser Sareee düşünüyorum canım ama böyle çok düşünerekte psikolojimiz bozulacak😏yemin ederim saat başı uyuyup kalktım 1 saat arayla
Sareee Rabiaeser valla bide bana sor canım son günler acaba acaba diyorum ne zaman olcak uyuyamayınca tuvalete gidiyorum cok değişik bi durum🤦♀️
Rabiaeser Sareee 🤦🏻♀️Valla yaa çok sıkıldım artık bu durumdan canım😔bebeği düşünüyorum korkuyorum kendimi toparlamaya çalışıyorum toparlıyamıyorum
Sevsav ozgesel1seyler açıklık oluştuğu zaman ağrın filan mı oldu yoksa hiç bir belirti olmadan açıklık oluşuyor mu ? Bir de seninki kanala girdi mi? Benim de son 5 günüm ama Kanala girmedi henüz
Sareee Selvis bnim son 4 kaldı canım yok hala bişi biraz sonra kontrol var bakalım ne dicek doktor 😄🙈
Sareee Dryatpzglu evet canım gittim hala aynı değişen bişi yok pazartesi tekrar çağırdı en fazla 41e kadar bekleriz sıkıntı olmazsa dedi sonra suniyle deneriz dedi daha gelmeye niyeti yok yani canım🤦♀️
Sareee Selvis girdim canım hala aynı nst normal dedi pazartesi ye kadar durcaz dedi sıkıntı yoksa 41 haftaya kadar bekleyip suni baslatıcaz dedi .. gelmeye niyeti yok yani canım daha
Sareee Selvis valla bekliyorum artk cevremde herkes ne zaman diyo daha cok strese sokuyolar bebişte inadına gelmiyo 🤦♀️🙈