Sareee Selim_Alparslan benimde doğum kanalında tuvaletten çıkamıyorum yürürken de cok baskı oluyo sanki altıma kaçıracak gibş 🙈😄
Selim_Alparslan Sareee evet yolda zor yürüyorum kuzum sanki patlayacak gibi idrar var ama 1-2 damla anca geliyor 😂😂
Rabiaeser Sareee evet bıktım valla sorulardan doğurmuyorum banane yaa artık diyorum sanki benim elimde doğurmak 😂
Sareee Selim_Alparslan yapan kişi cok etkili canım bnimde doktorum baktı hiç hissetmedim rahattım işte ilk şeyin olumsuz etkisi illa insan daha da kasıyor
Selim_Alparslan Sareee erkek bebekler bekletiyor diyorlar kuzum bakalım hayırlısı çok heyecanlıyım ve korkuyorum 🥰
Sareee Selim_Alparslan aynen öyle evden çıkmadan giriyorum daha adım atar atmaz tekrar tuvaletim var gibş cok zor bişi 😂🙈
060436 Rabiaeser çok şükür bir iki tekmesini çok geç olsada hisetim çok korktum ya sağlıkla alalım kucağımıza inşallah 🥺🤲
Sareee Rabiaeser uykudan yana cok şükür sorun yaşamadım bn son haftalarda bi dönerken dönemiyorum bide tuvaletten çıkamıyorum onlar cok zor😄
Rabiaeser Sareee evet yine uyuyayım dedim yine kalktım şimdi artık uykularım düzensizleşiyor mu ne tamamen