ikinciyesekeranne 140524ba oğlumu 12+3de öğrendik. O zaman tahmin olarak söyledi ama erkek demiş biz partı yapmıştık 😁 18.haftada kesin netleşti erkek olduğu
busra241_ 140524ba merhaba bende 13+5 haftalık oldum. Aynı şekilde doktor sordum söylemedi ultrason kağıdı da vermedi. 2 test tahlili yapıp eve geldim sonçlar haftaya çıkacakmış haftaya da doktor yokmuş şehir hastanesi 😏
tubo_ EmrahBraYldrm 140524ba bende temmuzda dogum yapıcam suan 12 hafta 3 gunlugum tam 12 hafta 0 gunlukken cınsıyetımı ogrendım🌸♥️ kızım olucak 👼🌸🌸
1_cocuk_annesi 140524ba 12 haftallıkken kız demişdi özeldeki doktor cinsiyet için gitmiştim çok merak ettiğim için. Daha sonra takiplerimi hep devlette devam ettim 16. Haftada erkek olduğunu öğrenmiştim. Şu anda oğlum 6 yaşında. 6+5 gebeyim şu andada. 16. Haftamı muhakkak beklemeyi düşünüyorum İnşaAllah sabredebilirm
champanne 140524ba tek temennimiz sağlık tabiki ama oğluşumun yanına bi kız kardeş isterim hayırlısıysa🥰 @Elamomy kız dedi ona güvenmek istiyorum😅
champanne aysegulykslll 9. Hafta kontrolünde Dr erkek dedi ve öyle çıktı ki cinsel organı zaten o haftalarda belirginleşmeye başlıyor bu doktorun ve cihazın iyiliğiyle de ilgili. Belki bebeğin gelişimi pozisyonu iyiydi ben bildiğimi aktarıyorum. 10. Haftada öğrenen arkadaşıma da %80 kız dedi ve o da çıktı. Dediğim gibi bende oğlumu 18. Haftada öğrendim çünkü pozisyonu uygun denk getiremedik bu tamamen şans.
aysegulykslll champanne aynen tamamen şans işi ama sizin iş bana göre imkansız hiç bir doktor o haftalarda tahminde bulunmaz doğrunuz sizin olsun ben asla öyle olacağını düşünmüyorum iyi günler
aysenur3232 11 haftalıkken gittiğimde doktorum tahminde bulunabiliriz dedi ama kesin 13 haftalıkken söylüyorum dedi ben parti yapcam diyince tahminde bulunmayalım dedi haftaya cuma gittimde inşallah öğrenicem
nesmad22 Özel de 10+4 gitmiştim tahminim var dedi suan çok erken ama demişti %60 %70 kız dedi 2 hafta sonra gel dedi suan 13+1 im.. 15. Haftamda gitmeyi düşünüyorum kesin görebilmek için.. Doğum nasipse inşallah Temmuz 10.15 gibi
champanne aysegulykslll böyle bi platformda anne olan ve olmak isteyen insanların duygularıyla meraklarıyla oynadıgımı mı düşünüyorsunuz? Ya da neden cinsiyet öğrenme haftası gibi hayati olmayan bi konuda yalan söyleyeyim? Ben çocuğumun 18. Haftaya kadar göstermediğini ama arkadaşımın doktor 9 ve 10. Haftada tahmin ettiğini sonrasında doğru cıktıgını söyledim allah aşkına inanın bu söylediklerime! İyi günler
mustgel Merryyy1 bana da aynısını söyledi bugün diğer kontrol 4 hafta sonra o zaman netleşsin yaparsınız dedi 🫠🫠
H_M_ 140524ba benimde temmuz ayında inşallah gittim bebek göstermedi kendini yarım saat yürütüp tekrar baktı yine görünmedi 😏