champanne 140524ba tek temennimiz sağlık tabiki ama oğluşumun yanına bi kız kardeş isterim hayırlısıysa🥰 @Elamomy kız dedi ona güvenmek istiyorum😅
HayalD 140524ba bugün heyecanla gittim Gülhaneye ama sistem gitti dediler yarım saat bekledim ama dün de böyle olmuş diye daha fazla beklemedim malesef.
SevvaallEr 12+1 de erkek oldugunu oğrenmıstım ben şimdi 34 haftalık tabı ama erkekse bacak arasını gorurse doktor daha kolay belli edıyor kendini kız ıse bazen tahmın oluyor 🤭🫶🏻 kızımıda 12 de öğrenmiştim yüzde 80 demisti ogluma kesın demişti
140524ba SevvaallEr bende kızımı 12 de öğrendim ama bunda söylemedi doktor devlet söylemiyor ben hem devlet hem özel takipliyim özelde öğrenirim inşallah
aysegulykslll champanne 9 haftada organlar tam gelişmediği için öğrenme durumu imkansız özelde olsa bunun için yorum yapılmaz 10. Haftada biraz kendini nuba göre belli edebilir ama net birşey söylenmez ikinci hamileliğim kızımı özelde 21. Haftada öğrendim pozisyonu uygun değildi bacak arasını asla açmıyordu şuan 15+6 haftalık hamileyim oğlumu 12. Haftada tahminde bulundu 13 haftada netleştirdi doktorumuz.
champanne aysegulykslll 9. Hafta kontrolünde Dr erkek dedi ve öyle çıktı ki cinsel organı zaten o haftalarda belirginleşmeye başlıyor bu doktorun ve cihazın iyiliğiyle de ilgili. Belki bebeğin gelişimi pozisyonu iyiydi ben bildiğimi aktarıyorum. 10. Haftada öğrenen arkadaşıma da %80 kız dedi ve o da çıktı. Dediğim gibi bende oğlumu 18. Haftada öğrendim çünkü pozisyonu uygun denk getiremedik bu tamamen şans.
140524ba inciminci maşallah rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bende özele gideceğim öğrenmek için
140524ba bbbbaaassssstttt öyle cnm aslında o haftalarda biliniyor ama devlet çok incelemiyor bana göstermedi bile bebeğimi
bbbbaaassssstttt 140524ba bana gösterdi kalp atışını dinletti fakat bebek baş geliş pozisyonundaydı c şeklini alıyordu hareketliydi şuan erken dedi yüzdelik bi oran istediğimde de malesef
honeyandsun 12.haftada %80 dediği cinsiyet 13.haftada %100 şekilde öğrendik. Ultrason cihazı kaliteli ve bebeğinizde kendini gösterirse kesinlikle öğrenebilirsiniz
selenemoon 140524ba sizinle aynı günümüz özelde bir kliniğe gidiyorum tahminim var dedi ama söylemesini istemedim erken öğrenmek istemiyorum🙃 devlete de gidiyorum hata bugun gittim cinsiyet şuan belli olmaz dedi zaten ultrasonu o kadar kötü ki bebeği bile seçemiyorum cinsiyet nerde görünsün😂
Bibebek_2kedi 140524ba merhaba özeller 11 haftalıkken söylüyor ama devlet 17-18 haftalıkken anca söylüyor sanırım ben iki gebeliğimde de 11 haftalıkken öğrendim özelde
Zs3450 140524ba benim 12+3 haftalık 11+4 te gittim kıza benzıyor dedi kemık yapısı ama kesin bir şey söylemedi bizde heyecanla beklıyoruz