konaksifa ylmzllts ebru babası demek bin (ibni) oğlu demek bin samed de komik durur Arap değiliz sonuçta
papatyakokulugece Dinolisoo niye korkunç olsun ali kerem koydum oğlumun ismini aliye uygun olsaydı koyardım kötü durdu ama isterdim koymayı
benkendimehamilekalmisim Dinolisoo Valla bazi huylari haric esim gibi bi evladim olsa cok mutlu olurum. Da ismi cok uzun. Yoksa koyardim. Ogullarimdan birine kayinbabamin adini koydum. Ahim sahim bi isim degil ama gönlü olsun bi de ona benzesin diye dua ettim hala da ediyorum. Kayinbabam gibi mert biri olsa daha ne isterim. Bence bi de böyle yönlerini düsünün. ( not: Avrupa da yasiyorum ve cocuk gelisimi okudum yani cokta öyle geri kafali biri degilim😄 )
annekiz6141 cinderella Bana komik geliyor babamın arkadası da öyleydi adam mehmettı oğlu da mehmettı 🙊 ama saygı duyarım tabıkıde degısık yani 🙊
soleill Hayırdır bu erkeklerdeki ogluna kendi ismini koyma merakı nereden geldi bir anda yine acaba. iki gündür okuyorum şaşkınlıkla… neyin kafasını yaşıyolar bunlar sadrazam mısın hünkar mısın sen be sanki şehzade dogacak sülalesine🤣🤣🤣
kizinaasikanne cinderella Benim de eşimin adı Samet t ile bitiyor. Bence çok güzel isim ama Allahın isimlerinden biri olduğu için tehlikeli. Benimde oğlum olucak inşallah eşim koyacak ismini Rüzgar’da karar kıldık. 🙈 sizde başka bir isim düşünebilirsiniz yok illada Samet olsun diyorsa Samet Efe olur gibi de çok zor karakteri olur bence 🙈